Celebrity News

Rada prvi put o razlogu raskida petogodišnje veze sa Harisom: Prevara nije okončala ljubav

Zbog čega su se rastali Rada i Haris posle pet godina veze mnoge je zanimalo

Rada prvi put o razlogu raskida petogodišnje veze sa Harisom: Prevara nije okončala ljubav

Ata Images

Rada Manojlović otvoreno je pričala o emotivnim brodolomima koje je doživljavala, a mnogi su očekivali da će pet godina dugu vezu sa Harisom Berkovićem krunisati brakom. Zbog čega su se rastali Rada i Haris posle pet godina veze mnoge je zanimalo, navodili su različiti razlozi.

- Rada krije mnoge stvari o svojoj vezi sa Harisom. Iako ga uvek u javnosti hvali, nije sve bilo idealno, a Berković nikada nije mogao da razume to što ona nije spremna da ima dete. Oduvek je maštao o tome da će imati veliku porodicu i bio je uvređen zbog toga što Rada ne deli njegove snove. To je bio jedan od razloga zbog kojeg su se razišli - rekao je izvor za domaće medije, a šuškalo se i da se par rastao jer pevač nije bio spreman da se ženi.

Pročitajte: Imala je prosek 9 na državnom fakultetu koji je mnogima "noćna mora": Šta je Rada Manojlović studirala iznenadiće mnoge

- Na samom početku veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajom, ali godinama su je zavoleli i sada je gledaju kao ćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli i obavili sa njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmisljaju ni o venčanju, ni o deci. Rada bi volela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vreme je da rađa - rekao je anonimni izvor blizak paru i naveo da su Harisa savetovali roditelji da odluči šta želi u budućnosti.

Govorilo se da je pevač bio neveran sa ženom koja je od njega starija 15 godina, a Rada je demantovala da su se rastali zbog treće osobe.

- Ova poslednja veza jedino nije pukla zbog treće osobe. Kada razmišljam o drugoj osobi, a imam partnera u tom momentu, to je već prevara i ja volim da budem fer igrač i zato odmah prekidam. Čim sam pomislila na drugoga, znači da u mojoj trenutnoj vezi nešto nije okej. Inače, muškarci su uvek za mir, ali ja nisam, ja ne volim mir nikako - rekla je Rada Manojlović za „Star“.

Komentari (0)

Loading