Celebrity News

Bila je to prava ljubav, žao mi je što je kratko trajala: Jelena Perčin o teškom periodu

Jelena Perčin otvorila dušu o najvećem gubitku

Bila je to prava ljubav, žao mi je što je kratko trajala: Jelena Perčin o teškom periodu

Glumica retko govori o privatnim stvarima, ali o ovoj boli odlučila je da priča bez ustezanja. Jelena Perčin otvorila je dušu o prijateljstvu i poslednjim danima svoje najbolje prijateljice, prerano preminule Ivane Hodak.

Glumica je u RTL-ovoj dokumentarnoj emisiji „Dosje Jarak“' podelila detalje Ivanine veze sa poznatim advokatom Ljubom Pavasovićem Viskovićem.

Pročitajte: Momčilo je l' ti žao? Jelena Perčin objavila sliku sa plaže! Evo u čijem zagrljaju letuje (FOTO)

 - Sećam se trenutka kada me nazvala da se zaljubila. To je bilo na Bolu. I znam da je bilo užasno važno kada ću ja doći iz Dubrovnika u Zagreb da ga upoznam. Morala sam odmah da odem na upoznavanje Ljube, to je bilo jako važno. Imala je potrebu da to podeli. Ljubav Ivane i Ljube Pavasovića Viskovića je bila velika i prava ljubav. Žao mi je što je kratko trajala -  ispričala je.

Ljerka Mintas Hodak i Zvonimir Hodak najveći gubitak doživeli su 6. oktobra 2008, kada je njihova kći jedinica Ivana Hodak ubijena ispred kućnog praga u ulici Pavla Hatza u Zagrebu. Imala je samo 27 godina. Jelena se sada prisetila razgovora s Ivanom veče pre tragičnog događaja.

- Kad zapravo odvrtimo stvari unazad, mi smo bile veče pre zajedno. Ona je bila večer pre u Šestinama, jer je Ljubo tamo živeo. I ona je rekla jednu rečenicu: „Joj, ovde svi voze isti auto. Viđam često isti auto“,  rekla je glumica.

youtube printscreen Tuzla film festival

 

 

Komentari (0)

Loading