Celebrity News

Kaću Živković godinama pokušavao da preboli, a onda mu se život promenio iz korena: Gde je danas Bane Janković (FOTO)

Bivši dečko Kaće Živković je danas porodični čovek

Kaću Živković godinama pokušavao da preboli, a onda mu se život promenio iz korena: Gde je danas Bane Janković (FOTO)

Bivši dečko Katarine Živković Bane Janković danas nije ni nalik onom momku kakvog pamtimo. Nekadašnji maneken stupio je u vezu sa pevačicom tokom njihovog zajedničkog učešća u jednom rijaliti-programu.

Bili su jedan od najpopularnijih estradnih parova, ali su ipak stavili tačku na romansu 2014. godine. Raskid je bio buran, kao i veza koja nije opstala uprkos velikom trudu koji su uložili.

 

Pročitajte: NIKO SE NIJE PROMENIO KAO ONA! Bila je učesnica muzičkog takmičenja, a u rijalitiju je otpočela romansu, prepoznajete li devojčicu sa slike

 

 

Kada se par razišao, svako je krenuo svojim putem, a Bane je dve godina posle raskida upoznao ženu svog života, Mirjanu, sa kojom se oženio i dobio ćerku Melinu 2017, a drugu ćerku Nadu dobili su ove godine. On se potpuno posvetio porodici i promenio život iz korena.

Ipak, kako su preneli domaći mediji, maneken nikada u potpunosti nije preboleo pevačicu.

- Bane još ne može da se pomiri sa činjenicom da je izgubio Katarinu. Nikada on nju neće preboleti. Toliko godina je prošlo, a on još misli na nju. To je bila velika ljubav, a kada je ona rešila da raskine s njim, Bane nije mogao da dođe sebi. Godinama pokušava da je preoboli, oženio se, dobio dete, a još misli na nju i kad god je sretne, njemu nije dobro. Od velike sekiracije i stresa zbog Kaće, Bane je ostao i bez kose - otkrio je svojevremeno  izvor blizak Jankoviću.

Za raziliku od Baneta Kaća još nije pronašla srodnu dušu, a ne krije da su joj standardi visoki.

 - Što se tiče ljubavi, to je kod mene jedno mirno more. Zašto bi žena sijala zbog muškarca? Treba da sija zbog sebe, naravno, da bude lepa sebi, pa onda drugima. Nisam razočarana, ali mi niko od mojih momaka očigledno nije odgovarao čim nisam ostala sa njima.

Na pitanje kakav muškarac treba da bude da bi je osvojio Katarina je odgovorila.

- Moji standardi su zaista visoki. I zahtevam da ima sve. Najviše treba da ceni mene i moj posao. Da uživa zajedno sa mnom - rekla je nedavno.

Komentari (0)

Loading