Celebrity News

PRVA FOTOGRAFIJA SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Pevačica potvrdila najlepšu vest - Rodio se Mario

Marija Šerifović dobila bebu

PRVA FOTOGRAFIJA SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Pevačica potvrdila najlepšu vest - Rodio se Mario

Ata Images

 Marija Šerifović dobila bebu, vest je koja se prolomila svim medijima. Poznato je da je pevačica godinama priželjkivala da postane majka, a ta njena najveća želja sada se ostvarila.

Lepe vesti ona je objavila na svom Instagramu gde je i objavila prvu fotografiju sina kog je nazvala Mario.

Pročitajte:Verica Šerifović kraj drugog muža živela bajku, a onda je Marija umešala prste i sve se raspalo - Kako je mogla to da joj uradi?

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi.

Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono sto dolazi od vas ka njemu - napisala je Marija uz prvu fotografiju sina.

Marija Šerifović godinama je želela da dobije dete.

O svojoj želji da ima bebu je govorila u jednoj televizijskoj emisiji.

- Jako je intimno to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - rekla je jednom prilikom Marija Šerifović.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
VIDEX

15:26 17.12.2023

Lepa vest..nek je ziv i zdrav i sve najbolje i tati,Mariji