Celebrity News

Znao sam da je izuzetno radoznala: Basti je zaprosio Anu na neverovatan način - Ovo ima samo na filmu

Veridba Ane i Bastijana bila je kao iz bajke

Znao sam da je izuzetno radoznala: Basti je zaprosio Anu na neverovatan način - Ovo ima samo na filmu

Alexander Hassenstein / Getty Images

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger imaju skladan brak ispunjen ljubavlju i poštovanjem. Njihova tri sina odgajaju zajedno i čini se da ne mogu da budu srećniji. Od prvog trenutka nemački fudbaler je znao da je Srpkinja prava žena za njega.

Veridba Ane i Bastijana bila je kao iz bajke, o čemu je on govorio u novoj epizodi podkasta nemačkog Bilda, Nekadašnji fudbalski svetski šampion inspiraciju je našao u sceni filma "Noting Hil" u kojoj Džulija Roberts i Hju Grant krišom ulaze u jedan londonski park zatvorenog tipa.
 

Pročitajte: Majka joj je advokat, otac ekonomista, a brat oženjen jednom od najlepših Srpkinja - Odrasla skromno, a danas plaća 30.000 evra mesečno

On je  zakupio ceo park pa je naveo Anu da šetaju tim delom Londona, a kad su prolazili pored čuvenog Rosmid vrta, kapija je bila (kao, slučajno) otvorena pa joj je predložio da zavire unutra.

- Znao sam da je Ana izuzetno radoznala. Kad smo ušli unutra, zaprosio sam je. Bilo je to za nju potpuno iznenađenje - ispričao je Basti koji je Anu isprosio od njenog oca Miroslava.

- Odleteo sam u Beograd i zatražio njenu ruku. Nekoliko bodova više sam dobio od porodice zato što sam naučio da postavim pitanje na srpskom jeziku - rekao je Bastijan.

Na pitanje kada je znao da je Ana, s kojom danas ima tri sina, prava žena njegovog života, odgovorio je: „Zapravo, odmah. Čovek oseti specijalne trenutke i prepozna ljubav kad se zagleda duboko u nečije oči - upravo tako se dogodilo i sa mnom."

- Mislim da svaka žena to oseti. Odmah sam osetila... U pogledu, mislim da oči nikad ne lažu, kada u očima vidiš i osetiš nešto. Taj osećaj i dok smo bili prijatelji da se znamo odavno... On meni svakim danom daje tu sigurnost. To je jako važno i veliki luksuz. On je moj glas razuma, uvek je tu, ja sam dosta emotivna... Teško mogu da opišem, ali uvek me razoruža sa odgovorom, pristupom, pitanjem, da kad malo razmislim shvatim da treba da se smirim - rekla je Ana u emisiji Mire Adanje Polak.

- Ja volim da se takmičim, volim da budem bolja, ali sam shvatila da ne mogu da budem na sto strana, on mi dosta pomaže da kanališem stvari, da odvojim ono što je važnije od onog što nije. Mi smo dva mentaliteta, ali smo se tako lepo uklopili. Naš mentalitet je vatra i njemu se to dopada. On voli da dođe ovde i da bude deo naše porodice i da izlazi sa drugarima. S druge strane, oni su dosta drugačiiji, sve je organizovano, sve se analizira, planira i ja imam to, volim da budem organizovana - kaže Ana Ivanović.

Hannes Magerstaedt/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading