Celebrity News

Seka dom okitila kao da ima dve ćerke, a ne dva sina: Svi se pitaju šta joj bi - Vrh jelke privlači posebnu pažnju (FOTO)

Novogodišnja dekoracija Seke Aleksić je nadmašila sve druge

Seka dom okitila kao da ima dve ćerke, a ne dva sina: Svi se pitaju šta joj bi - Vrh jelke privlači posebnu pažnju (FOTO)

Svi su čekali da vide kakava će ove godine biti novogodišnja dekoracija Seke Aleksić.

Pročitajte: Uhvatila sam ga u prevari! Seka Aleksić otkrila da je došlo vreme da stavi tačku

Folk zvezda svake naredne godine nadmaši sebe, tačnije ona i tim s kojim sarađuje, a bavi se upravo dekorisanjem prostora kako za praznike, tako i rođendane, svadbena veselja, krštenja...

 

 

Tim koji pobeđuje pevačica je i ovoga puta angažovala, a da su najbolji u tome što rade, svedoče komentari na društvenim mrežama.

Jelka u domu dive je, za razliku od prošle godine kada je bila sneg bela, sada zelene boje, čak su i lampice takve, a i ukrasi su beličasti, zlatni i rozikasti.

 

 

Raznih oblika i modela tu ima, a najveću pažnju Sekinih fanova privukla su krila anđela pri samom vrhu, kao i lutkice.

Dok su mnogi pozdravili inovativnost, bilo je i onih koji su se zapitali da li je estradna umetnica pri ukrašavanju zaboravila činjenicu da ima dva dečaka u kući, koji zasigurno umesto roze boje i lutkica vole neke druge nijanse i, recimo, robote, kamione i superheroje.

 

 

Među komentarima našla su se i nagađanja da Seka možda sluti u narednoj godini sebi i suprugu Veljku Piljikiću jednu devojčicu pa da je to uradila iz tog razloga.

Pročitajte: Ništa nije prepustila slučaju! Seka Aleksić od spavaće sobe svog sina napravila čudo - Detalji na zidovima oduševili sve mame (FOTO)

Šta god da je u pitanju, mora joj se priznati da uvek dosta pažnje polaže na ukrašavanje, te da svake godine ona prevaziđe sebe.

Instagram

 

Novogodišnja dekoracija Seke Aleksić je definitivno razlog zbog kog se ovih dana o pevačici piše. 

Komentari (0)

Loading