Celebrity News

Nekad je sestra sestri rađala dete: Goca Tržan o surogat-majčinstvu

Goca Tržan o surogat-majčinstvu govorila je kao o opciji koju bi probala

Nekad je sestra sestri rađala dete: Goca Tržan o surogat-majčinstvu

M.M. ATA Images

Pokušaji Goce Tržan i Raše Novakovića da dobiju bebu pomoću vantelesne oplodnje nisu bili uspešni. Pevačica je o tome govorila više puta, a ona i muž su bili spremni i da usvoje dete.

Međutim, i tu su naišli na nepremostive prepreke, jer prema našem zakonu, razlika između usvojitelja i usvojenika ne sme da bude veća od 45 godina. Goca Tržan o surogat-majčinstvu govorila je kao o opciji koju bi probala, baš kao i njena koleginica Marija Šerifović koja je uz pomoć surogat-majke dobila sina.

Pročitajte: Nisu pomogli ni jaki lekovi, ni terapija: Goca Tržan o bolesti supruga Raše - Išao je od lekara do lekara

- Ako postoji šansa, sada u ovim godinama bih vrlo rado iskoristila, tako da surogat-majčinstvo postoji u mnogim državama. U Americi postoji već godinama, samo mora da se pravno zaštiti i surogat-majka i onaj ko plaća to surogat-majčinstvo i to je pravno vrlo strogo i vrlo je teško napraviti te zakone, tako da kod nas to... Da se razumemo, da budemo realni, nekada davno u onim vremenima, znalo je da se desi da žena ne može da rodi pa se dogovori sa sestrom pa joj sestra rodi dete - rekla je Goca za Scandal i istakla da nema neostvarenih želja.

Ata Images

 

 

- To se dešavalo u istoriji mnogo puta, tako da to postoji, nekad se nije plaćalo. Nekad se radilo od srca, sad se plaća i to je to. Nemam neostvarenih želja, ja nisam žena koja želi mnogo, radujem se onom što imam i živim u ovom trenutku, tako da nemam neostvarenih želja. Sve što imam materijalno može sutra da nestane i ne bih bila nezadovoljna. Život je mnogo više od materijalnih stvari i neostvarenih želja. One ostvarene su mnogo važnije - kazala je Goca Tržan.

 

Komentari (0)

Loading