Celebrity News

Drastično je smršala, a za sve je zaslužan ovaj režim: Anica Dobra izgubila preko 10 kilograma, a evo šta jede

Ishrana Anice Dobre - tajna vitke linije

Drastično je smršala, a za sve je zaslužan ovaj režim: Anica Dobra izgubila preko 10 kilograma, a evo šta jede

Nebojša Babić

Ishrana Anice Dobre čini čuda za vitku liniju...

Da glumica Anica Dobra u poslednje vreme izgleda sjajno, postalo je jasno, kada se na malim ekranima pojavila u seriji "Deca zla". Odjednom su društvene mreže preplavile njene fotografije, a komentari su uglavnom bili o uspehu glumice da i posle tri decenije izgleda poželjno kao u filmu "Crni bombarder".

Za ovakve komplimente zaslužna je ishrana Anice Dobre, koja se svodi uglavnom na povrće, zdrave, izbalansirane obroke i dovoljan unos tečnosti.

Pročitajte: Anica Dobra dugo odolevala trendu večite mladosti i estetskim korekcijama, ali promenila je mišljenje... Evo kako sada izgleda (FOTO)

– Sve više vodim računa o tome šta jedem, što ne znači da sam imuna na neke mirise i ukuse. Kampanjski se ili hranim dobro ili loše. Zavisi od toga koliko se snima - rekla je u emisiji "Kec na jedanaest", a potom otkrila šta je u poslednje vreme najčešće na njenom meniju:

Nebojša Babić

 

– Trenutno volim da spremam hranu koja je jednostavna za pripremu, i da samo spremanje ne traje više od pola sata. Volim čistu hranu, takozvani „clean eating“. To je mantra koja me trenutno drži. Ali to se kod mene menja, od perioda do perioda. To sve i dalje ne znači da se ovoga apsolutno pridržavam.

 

Komentari (0)

Loading