Celebrity News

Život nas je naveo na tu odluku: Saška i Đorđe napravili radikalnu promenu

Saška i Đorđe Đoković uživaju u zajedničkom životu

Život nas je naveo na tu odluku: Saška i Đorđe napravili radikalnu promenu

Ata Images

Saški Veselinov se otkako je upoznala Đorđa Đokovića život potpuno promenio. Napustila je posao voditeljke i počela da se bavi dizajnom, a za svoje venčanje je sama kreirala venčanicu.

Pauzu je napravila tokom trudnoće, a nakon rođenja sina vratila se poslu.Saška i Đorđe Đoković porodično gnezdo svili su u Dubaiju.

Pročitajte: Vreme je da kažem šta mi je na duši: Supruga Đorđa Đokovića KONAČNO otkriva ISTINU o svekru Srđanu

Novakov mlađi brat je jedno vreme radio kao direktor u Beogradu, ali se ciklus teniskih turnira kojima je rukovodio završio i njemu selidba odgovora zbog poslovnih angažmana.

- Svaka selidba sa sobom nosi veliki izazov i odgovornost, pa tako i ova. Trenutni period života i poslovni zadaci su nas uputili u Dubai, i jako smo uzbuđeni zbog toga. Mogu slobodno da kažem da je to i Saški i meni omiljeni grad. Srbija je naš dom, uvek ćemo se vraćati - rekao je Đorđe, a Saška priznaje da nemaju u planu da skorije dođu u Srbiju.

- Nemamo u planu da dođemo u skorije vreme u Srbiju, jedino što u perspektivi imamo je da ćemo proslaviti Aleksandrov 1. rođendan u martu. Božić planiramo da provedemo u sklopu naše porodice - rekla je za 24sedam supruga Novakovog mlađeg brata.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading