Celebrity News

Srce mu slomila na komade, nije mogao da je preboli: Popularnom pevaču se ostvarila najveća želja

Peđa i Ana Jovanović imaju troje dece i burnu prošlost

Srce mu slomila na komade, nije mogao da je preboli:  Popularnom pevaču se ostvarila najveća želja

Instagram/Ana Jovanović

Peđa Jovanović ostvario je svoju najveću želju - vratio je suprugu.  Peđa i Ana Jovanović godinama su bili u braku, a onda je pevač, kako je i sam priznao krenuo stranputicom.

- Omanuo sam u braku katastrofalno! Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vreme niko nije mogao da isprati! To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol... Umesto da odem kući posle svirke, ja ostajem sa drugarima... Izmišljao sam različite gluposti! Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan danas, rekao je Peđa i dodao:

Pročitajte: Fantastični povratak Peđe Jovanovića - Nova pesma je hit na prvo slušanje (video)

- Ja svoju zakonitu suprugu nikada nisam preoboleo, niti ću! Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomirenja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja... ali trudim se! Nekome je potrebno više da shvati gde greši, nekome manje...

- Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno! Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvešćenost dovela do napretka i u mojoj karijeri! Mnogo sam grešio u životu, ali i na tome radim - rekao je on u emisiji "Magazin in" jednom prilikom kada je priznao da svoju bivšu suprugu potpuno razume.

Ipak, par je ljubavi odlučio da da još jednu šansu. Na izmaku 2023. godine su se pomirli, a Peđa ne propušta priliku da Ani pokaže koliko mu je stalo.

Naime, ona je objavila šaljivi novogodišnji video, a prvi komentar bio je upravo od Peđe.

- Ljubavi, srećna Nova godina - napisao je.

Instagram/Ana Jovanović

 

 

Komentari (0)

Loading