Celebrity News

Milan Stanković trpi nesnosne tegobe u predelu glave, savetovana mu operacija: Fanovi zabrinuti (foto)

Zdravlje Milana Stankovića opet je tema medija

Milan Stanković trpi nesnosne tegobe u predelu glave, savetovana mu operacija: Fanovi zabrinuti (foto)

Goran Popovski

Poslednjih godina zdravlje Milana Stankovića je upitno.

Muzičar, koji se proslavio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" naprasno se povukao sa javne scene, a njegove teorije zavere u vreme korona-virusa, a protiv vakcine, uzdrmale su medije i javnost.

Pročitajte: 

Gotovo svakodnevno, njegove objave bile su jedna od glavnih tema portala i tabloida, a ubrzo je fokus preusmeren na njegove probleme sa zdravljem.

Za početak, svi su bili zabrinuti kada su primetili da se Stanković naprasno drastično ugojio. Brige su se uvećale kada je odlučio da napusti javnu scenu i pridruži se redu monaha, obilazeći crkve i manastire širom Srbije i Crne Gore, a nije tajna da je često boravio i u Hilandaru.

Zagonetka šta se to mladom pevaču dogodilo, kakve to nedoumice i muke ima te je odlučio da mir potraži iza svetovnih zidina, nikada nije odgonetnuta, ali izvesno je da je sve navedeno dovelo do novih promena.

Nedavno se harizmatični Obrenovčanin pohvalio fotografijom na kojoj ima pola svoje stare kilaže.

Majica i pantalone adekvatnog broja na njemu su visili, što je po mišljenju mnogih bio znak da Milan privodi kraju pripreme za povratak na estradu.

Nažalost, to nije bilo ni blizu istini. Ubrzo, vrlo neočekivano javio se iz bolničkog kompleksa u manastiru prikačen na cevčice zbog čega su svi posumnjali da Milan nije drastično smršao zbog dijete ni povratka na estradu, već zato što ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Kasnije se doznalo da ništa strašno nije bilo posredi, samo malaksalost i premor, ali u narodu je ostalo verovanje da je zdravlje Milana Stankovića nestabilno, što on svakodnevno potvrđuje novim objavama.

Pročitajte: 

Naime, pre nekoliko dana obavestio je javnost da ima tegobe u predelu sinusa, te zamolio fanove da mu daju savet. Od svih ponuđenih prvo je prihvatio onaj koji upućuje na operaciju, tako da se sumnja da će on uskoro pod nož.

Komentari (0)

Loading