Celebrity News

Da sam samo mogla noge da joj poljubim: Pevačica tužna za Božić - Ponela sam njenu potkošulju na Ostrog, tad je preminula

Jovana Tipšin o smrti oca i majke

Da sam samo mogla noge da joj poljubim: Pevačica tužna za Božić - Ponela sam njenu potkošulju na Ostrog, tad je preminula

Ata Images

Pevačica se uvek tokom praznika priseti bližnjih koji su je napustili. Jovana Tipšin o smrti oca i majke govori sa puno tuge, ali joj vera pomaže da teške trenutke prebrodi.

- Ima dosta ljudi koji su za vreme praznika anksiozni i depresivni. Mene na primer praznici podsećaju na moju mamu koja više nije sa nama. Tako da mi se mešaju energije i osećanja, radosti i tuge.

Pročitajte: Voditeljka Irena Jovanović doživela strašan udarac, od TEŽINE NJENIH REČI pucaju i najtvrđa srca (FOTO)

Setim se majke koja je korindžala, unosila badnjak, a opet čovek se raduje tom prazniku, ali opet ga dočekam u radosti jer kao vernik znate da tu nije kraj i da postoji život i negde tamo - priznala je pevačica kojoj je prvo premino otac, a potom i majka.

- Mislila sam da njenu smrt neću preživeti, tata kada mi je umro, tu je bila majka, sestre, braća, posao, ali kada se desilo… Ja sam nju spasavala, pritisak merila, nabavljala lekove, počela je odjednom da se guši, tu scenu nikada neću zaboraviti - rekla je pevačica.

-  Šta se tu desilo, ne znam, odvezli su je na VMA, moj kum me zove sutradan da pita kako je, njegov prijatelj je bio anesteziolog mojoj mami, mi smo zvali da pitamo kako je ona, celu noć ne spavamo, on mi je rekao da je sada bolje, da je doručkovala. Čula sam joj glas, imala je poremećaj srčanog ritma. Taj dečko se zamonašio, više nije anesteziolog, on me je pozvao da mogu da je vidim poslednji put, imam snimak. Ona mi govori da je vodim kući, pričala sam joj da joj podignem energiju. Bila je svesna do poslednjeg dana -  ispričala je Jovana potresne detalje.

-  Zahvalna sam Bogu što sam imala priliku da poslednji put popričamo. Ona je posle upala u tešku komu, ne znam šta se desilo. Mislim da je dobila bakteriju u bolnici, među lekovima su bili antibiotik, svašta je tu bilo. Mi smo onda išli da je vidimo, da sam mogla samo da uđem da joj noge poljubim, da joj osetim miris kože- rekla je za Novu Jovana koja je sa sestrom otišla u manastir Ostrog da se moli za majčino zdravlje.

- Onda sam rekla sestri da idemo pod Ostrog. Zvala sam prijatelja da rezerivše karte, mi sa aerodroma pravo na taksi i na Ostrog. Ponela sam njenu potkošulju, molile smo se i ja sam pre molitve snimala sebe, čule su se ptičice, to je bio 25. februar. Ušle smo kod Svetog Vasilija, molile se, i posle molitve je preminula tog dana, ona je inače krštena u crkvi Sveti Vasilije Ostroški na Banjici. Ja sam mislila da neću preživeti, kada izgubite roditelja onda ste ničije dete. Pre neko veče sam se toliko isplakala. Znam da su oni tu negde, fizički nisu, ali jednog dana ćemo se sresti -  zaključila je neutešna pevačica za pomenuti medi

Komentari (0)

Loading