Celebrity News

Najlepši poklon za Božić: Porodila se Miljana Gavrilović, ćerka dobila simbolično ime

Porodila se Miljana Gavrilović

Najlepši poklon za Božić: Porodila se Miljana Gavrilović, ćerka dobila simbolično ime

Ata Images

Porodila se Miljana Gavrilović i na svet donela treće dete. Najveća radost porodicu glumice dočekala je na Božić, kada je ponosna mama na svet donela zdravu devojčicu.

Sa suprugom Milošem i ćerkom Mionom i sinom Vukadinom, glumica je za ćerku odabrala prelepo ime, Hristina.

Instagram

 

Ovo ime ima snažnu simboliku, potiče iz latinskog jezika i znači sledbenica Hrista.

Porodila se Miljana Gavrilović i to na najradosniji hrišćanski praznik, koji će se u njihovom domu od sada slaviti dvostruko.

Kao majka sada vež troje dece, Miljana je svojevremeno za naš magazin govorila šta joj je zaista važno u vaspitanu mališana:

Pročitajte: Kuvali smo sa Miljanom Gavrilović: Pasta sa zdravim sastojcima koju ćete obožavati (VIDEO)

— Postoji spisak vaspitnih mera koje je generacija mojih roditelja primenjivala, a ja želim da ih zaobiđem. Šta će reći komšija ili čije dete je bolji đak, nikada me nije zanimalo niti će. Čini mi se da je u vreme kada smo mi bili deca majkama bilo važnije da kuća bude čista nego da li mi plačemo i nerviramo se. Imala sam sreću da sam do svoje pete godine bila jedino dete, pa su roditelji uspeli da primete moj talenat. S druge strane, kao i svi drugi, nisu osluškivali moje snove, ideje i razmišljanja. To je nešto na čemu ću ja raditi s Mionom. Smatram da otac i majka moraju detetu da budu i roditelji i prijatelji. Taj balans je neophodan.

Komentari (0)

Loading