Celebrity News

On obožava da koketira sa medijima, a Nuša je sušta suprotnost: Upoznajte sestru Stjepana Hausera (FOTO)

Sestra Stjepana Hausera je izrazito talentovana

On obožava da koketira sa medijima, a Nuša je sušta suprotnost:  Upoznajte sestru Stjepana Hausera (FOTO)

Ata Images

Poznati violončelista Stjepan Hauser svom privatnom životu govori retko. Otkako je raskinuo vezu sa Jelenom Rozgom nagađa se koja lepotica je osvojila njegovo srce, ali on mudro ćuti.

Malo je poznato da on nije jdini talentovani muzičar u svojoj porodici. Sestra Stjepana Hausera je takođe obdarena, a njenom glasu mnogi se dive.

Pročitajte:Živeli smo zajedno dve godine, a to mi je strašno išlo na živce - Stjepan Hauser prvi put o prekidu veze sa Jelenom Rozgom

Naime, javnost je nedavno doznala da Stjepan ima starijeg brata Mirona, koji je takođe muzičar, dirigent i trombonista. Jako je cenjen ali ne voli da se eksponira u medijima poput Stjepana,

- On se više eksponira tamo gde ima više konzumenata, a ja smatram da sam jednako eksponiran. Ne u široj javnosti, ali u muzičkim krugovima svakako - istakao je Miron za "In Magazin" koji je otkrio talenat njihove sestre Nuše.

Nuša je diplomirala u Padovi, a koliko je talenovana otkrio je upravo njen brat, a ta objava naišla je na oduševlljenje svih koji vole muziku.

Stjepan priznaje da je neizmerno vezan za majku Mariju.

- Ovo je jedina žena koja me bezkompromisno voli - rekao je muzičar za svoju majku

 

Komentari (0)

Loading