Celebrity News

Udata za predsednika države, a završila ovu školu: Šta je po obrazovanju Tamara Vučić?

Koju školu je završila Tamara Vučić mnogi ne znaju

Udata za predsednika države, a završila ovu školu: Šta je po obrazovanju Tamara Vučić?

Ata Images

Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića odrasla je u Loznici, a mnogi ne znaju koju školu je završila Tamara Vučić.

Tamara, rođena Đukanović, od 2013. godine udata je za predsednika Srbije. U poslednje vreme aktivna je na Instagramu, pa možemo da vidimo deo njenih aktivnosti. Bavi se humanitarnim radom i posvećuje događajima humanitarnog karaktera.

Pročitajte: Prva dama sa sinom Vukanom okitila jelku - Ukrasi su u stilu i boji dnevnog boravka (FOTO)

Poštuje tradiciju, pa je ispoštovala i sve običaje za Božić i Badnje veče. Mnogi je hvale zbog modnog stila koji je sofisticiran i odmeren, a neki detalji iz njene životne priče mnogima su i danas nepoznanica.

Kako se navodi, ona se iz rodne Loznice u Beograd doselila zbog studija. Upisala je Engleski jezik i književnost na Filološkom fakultetu, ali završila je Fakultet političkih nauka. Što se njenog obrazovanja tiče, Tamara Vučić završila je i Diplomatsku akademiju Ministarstva spoljnih poslova. Od 2010. godine u ovom ministarstvu radila je kao savetnica.

Mnogima je nepoznato da se Tamara prvo bavila novinarstvom, a bila je i poznato televizijsko lice, što je sama jednom prilikom podelila na Instagramu, prisetivši se jedne stare naslovnice.

- Vreme leti, a mi ostajemo isti - napisala je Tamara koja je u junu 2017. godine rodila sina Vukana.

Komentari (0)

Loading