Celebrity News

Tužna sam i neraspoložena: Viki Miljković totalno uzdrmana - Dugujem vam da ovo kažem

Promena planova VIki Miljković uzdrmala

Tužna sam i neraspoložena: Viki Miljković totalno uzdrmana - Dugujem vam da ovo kažem

Instagram/VIki Miljković

Viki Miljković na sceni je decenijama. Njena karijera je i te kako uspešna, a osim talenta za to je zaslužna i njena profesionalnost. Publika joj je na prvom mestu, a promena planova uzdrmala je skroz Viki Miljković.

Naime, ona je zajedno sa Nerminom Handžićem trebalo da drugu polovinu januara provede na turneji u Americi, međutim nisu mogli da otputuju.

Pročitajte:Sve ste očekivali, ali ovo sigurno ne -Viki Miljković za badnji dan poštuje tradiciju, niko na estradi ovako ne postavlja trpezu (FOTO)

Viki se javno izvinila svim fanovima koji su ih željno čekali u nekoliko gradova širom Amerike, a zatim objasnila šta se zaista dogodilo.

– Obraćam se svim dragim fanovima u Americi, dužna sam da vam dam objašnjenje zašto Nermin i ja nismo došli na našu mini-turneju, jako sam bila tužna i neraspoložena. Na svu sreću, sve je unapred rasprodato i puno, ali mi, verovali ili ne, uz odobrenu vizu koju smo dobili 19. decembra, nismo dobili termin da nam se viza zalepi u pasoš – otkrila je Miljkovićeva koja neće izneveriti obožavaoce.

ATA Images

 

 

– Naša radna viza je odobrena i čeka, ali nismo smeli da krenemo na put bez toga i dalje čekamo i nadamo se da ćemo termin uskoro dobiti. Turneju pomeramo za kraj oktobra jer je to prvo što imamo slobodno, viza važi godinu dana i ovom prilikom najavljujem i doček Nove godine u Americi – rekla je Viki.

Komentari (0)

Loading