Celebrity News

Glumicu je bolest uzela prebrzo, u 40. godini: Isidora je krenula majčinim stopama - Ostao mi je jedan svileni penjoar

Majka Isidore Minić je slavna glumica

Glumicu je bolest uzela prebrzo, u 40. godini: Isidora je krenula majčinim stopama - Ostao mi je jedan svileni penjoar

Ata Images

Glumica Isidora Minić ćerka je Nede Spasojević, koja je bila je jedna od najtalentovanijih glumica bivše Jugoslavije. Majka Isidore Minić preminula je od opake bolesti, a bilo joj je tek 40 godina.

Isidora se sa tugom priseća majčinog odlaska i dana kada joj je baka saopštila da je preminula.

Pročitajte: Voditeljka Irena Jovanović doživela strašan udarac, od TEŽINE NJENIH REČI pucaju i najtvrđa srca (FOTO)

– Sada, kada imam skoro 50 godina, mogu da kažem da je mnogo lakše kada ti neko ode rano jer nisi stigao da se za njega vežeš. Pamtim kako je izgledala mamina bolest, šta se dešavalo po kući. Onda su me stavili kod nane, a mama je otišla u bolnicu. Sećam se, to jutro je zvonio telefon. Nana se javila, a ja sam se pravila da spavam. Probudila me je i rekla: „Sine, mama je umrla” – ispričala je Isidora

Majka Isidore Minić odigrala na desetine uloga

– Ja, ništa. Šta da radim, kao dete nisam znala kako da se ponašam. Znam da su mi išle suze, ali me je bilo užasno sramota i stalno sam ih brisala. Ne da me je nešto bolelo, pa plačem. Nego, onako, instinktivno, životinjski – ispričala je Isidora koja sačuvala malo stvari od majke.

– Da mama nije bila glumica i da nema tih filmova u kojima je igrala, ne znam da li bih je se sećala. Onih pravih uspomena i emocija koje te vežu za neku ličnost nemam. Pamtim kako me je ujutro budila, ali nemam svesnih doživljaja sa njom, nemam razgovora.

 

Bila sam dete. Dugo sam čuvala neke njene stvari, a prošle godine nešto i iznela iz stana. Ostao mi je jedan svileni penjoar – rekla je glumica u ispovesti za „Kurir” kojoj je otac bio neizmerna podrška.

– Normalno je da roditelj treba da ode jednog dana, ali mnogo više boli kad ide neko s kim si proživeo nešto, imaš uspomene, znaš ga, znaš kako diše, šta razmišlja, kako te je podržavao ili ne. I kao mala sam bila više vezana za oca jer je on bio pored mene češće nego mama – rekla je Isidora koja žali što se nije ostvarila u majčinskoj ulozi.

ATA Images

 

 

– Žao mi je što nemam decu, ali prosto se nije desilo i ne moram da mislim da mi je zbog toga život propao. Nisam razmišljala o tome ko bi nosio moje ime i produžio vrstu, na roditeljstvo sam gledala kao na to da sa voljenom osobom stvoriš nešto samo vaše, zajedničko, neko biće kome daješ neograničenu ljubav. Ali, bože moj – rekla je glumica i istakla da je čoveka sa kojim je poželela da ima dete upoznala kasno.

Komentari (0)

Loading