Celebrity News

Bila fatalna, zaludela Nemanju i Dašića, a onda spala na 43 kilograma: Anoreksija promenila Milenu Ćeranić (FOTO)

Kako danas izgleda Milena Ćeranić mnoge je iznenadilo

Bila fatalna, zaludela Nemanju i Dašića, a onda spala na 43 kilograma: Anoreksija promenila Milenu Ćeranić (FOTO)

Edvard Nalbantjan

Nekada je bila među popularnijim zvezdama „Granda", a onda se povukla sa javne scene. Kako danas izgleda Milena Ćeranić, mnoge će iznenaditi.

U javnosti se dosta pisalo o njenom emotivnom životu i vezi s kolegom Nemanjom Stevanovićem, s kojim je imala burnu ljubav i s kojim je ušla i u jedan rijaliti. 

Pročitajte: Trudnu suprugu varao sa Milenom Ćeranić, uništio i porodicu i brak - Ovako danas izgleda nekada veliki zavodnik Vladimir Dašić (FOTO)

Zatim je sreću potražila, kako su mediji brujali, pored crnogorskog košarkaša Vladimira Dašića.

Bivši dečko Milene Ćeranić i pevačica, iako nikada nisu zvanično potvrdili da su zajedno, dugo su punili novinske stupce.

Razlog za veliku zainteresovanost medija za njihovu romansu je činjenica da je bivši dečko Milene Ćeranić bio oženjen, a kako je prenosio „Kurir", Vladimir je trudnu suprugu varao sa pevačicom.

Instagram

 

 

Težak životni period kroz koji je prošla na Milenu je ostavio traga, pa je u jednom periodu imala samo 43 kilograma.

- Dugo nisam mogla da pričam o tome, jer je ostavilo ozbiljne posledice na mene, znaš, bude ti krivo što su te pogrešno videli, videli su me onako kako su me mediji predstavili. Istina me nikad nije bolela, makar da jesam, nikad se ne bih ljutila.

Takva sam, bolujem od zla, jesam zla, baš me briga, zla sam sebi, nisam vama, ili moji loši postupci, loše postupam prema sebi, a ne prema vama, ko ste vi da sudite o bilo čemu?

Radila sam dosta sa psihologom na tome i sada mogu da pričam i jako sam ponosna na sebe, zaista, zbog toga - rekla je jednom prilikom pevačica za "Mondo" koja se danas potpuno oporavila.

ATA Images

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading