Celebrity News

Velika tajna Saše Popovića otkrivena: Sanju Kužet će zameniti ova plavuša

Zamena Sanje Kužet je ona

Velika tajna Saše Popovića otkrivena: Sanju Kužet će zameniti ova plavuša

Ata Images

Sanja Kužet trudna je treći put. Voditeljka je u četvrtom mesecu pa neće završiti ovu sezonu „Zvezda Granda“, već će otići na trudničko bolovanje na kome će se posvetiti iščekivanju najlepšeg događaja. 

Zamena Sanje Kužet je brižljivo birana, a po svoj prilici, na sceni će se umesto Sanje pojaviti plavokosa voditeljka.

Pročitajte:Zdravlje na usta ulazi - Recept Sanje Kužet uz pomoć kog ostajete zdravi i vitki tokom praznika (FOTO)

– Kada je Saši Popoviću saopštila lepe vesti, on se odmah bacio na razmišljanje ko bi mogao Sanju da zameni. Bojana Lazić je radila kod Saše na ‘Grandu’ i on je njom jako zadovoljan, pa se sada šuška da s njom pregovara oko novog angažmana. Sve se još drži u strogoj tajnosti, ali ona ima najveće šanse da zameni Sanju – govori izvor blizak Popoviću za Star.

Bojana je gostujući u emisiji „Magazin In” jednom prilikom otkrila i da je bila mis Crne Gore.

- Bila sam na izboru za mis, ja sam bila mis Crne Gore, predstavlja sam Crnu Goru na izboru za mis Srbije i Crne Gore. Bilo je to jako davno, pre 18 godina.

Tako da se ja od malih nogu družim sa lepoticama i učila sam od najboljih. Od Vesne sam učila šta je lepota i na koji način tu lepotu treba iskoristiti.

Mnogo vodim računa i bavim se svojom negom i lepotom, ali tada kada sam bila na izboru za mis, ne mogu da kažem da sam bila isfrustrirana, ali imala sam 17 godina i samopouzdanje mi je bilo na minimumu, iako sam tada najbolje izgledala, a danas mislim da sam deset puta bolja riba nego tada... Prihvatila sam sve svoje mane, sve što sam mogla da popravim popravila sam i odlično se osećam.

 

Komentari (0)

Loading