Celebrity News

Ana Sević živi u neviđenom luksuzu, a nekad je ovako zarađivala svoj dinar: Plačući sam išla na posao

Ana Sević promenila profesiju

Ana Sević živi u neviđenom luksuzu, a nekad je ovako zarađivala svoj dinar: Plačući sam išla na posao

Instagram

Iako je karijeru stavila na pauzu da bi se posvetila majčinstvu, Ana Sević veoma je uspešna pevačica. Osim pevačke karijere, bila je i voditeljka, a malo ko zna da je svojevremeno Ana Sević promenila profesiju.

Ana je nekada radila kancelarijski posao i vodila jednu firmu, ali se u ovoj profesiji osećala duboko nesrećno:

Pročitajte: Kažu da je muž izdržava, a ovo je istina: Ana Sević više ne ćuti - Radim 24 časa dnevno pa puta 3

- Volim da sama pogrešim ili da sama izaberem taj pravi put. Kada sam počela da pratim svoje snove i ono što volim, shvatila sam to, kada sam napustila posao koji sam radila pet godina, kancelarijski posao gde sam vodila firmu. Plačući sam išla na posao, imala sam fantastičnu platu, a bila sam nesrećna do srži - rekla je jednom prilikom u emisiji "Magazin In", te otkrila kako se odlučila da postane pevačica.

 

 

- Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pevanja kod Aleksandre Radović, da niko ne zna, i samo sam rekla ja ću se baviti pevanjem i od tog trenutka sam srećna. Radim ono što volim i bitno je da budemo sami sa sobom u dogovoru - dodala je tada pevačica.

Ana Sević je promenila profesiju, a uspeh u "Zvezdama Granda" uskoro joj je doneo priliku da vodi takmičenje "Zvezdice Granda" sa kolegom i dobrim prijateljem Milanom Mitrovićem.

Pročitajte: Ana Sević ima zlatan garderober i bazen usred stana vredan 50.000 evra, a u ovakvim uslovima joj žive roditelji u Užicu

Danas je na neko vreme stopirala karijeru da bi se posvetila deci, a pored supruga Danijela ništa joj ne nedostaje.

 

 

Komentari (0)

Loading