Celebrity News

Čolo, šta će ti reći supruga? Pevač uslikan sa dve devojke - Jedna plava, druga crnka (FOTO)

Brak Zdravka Čolića važi za jedan od skladnijih na javnoj sceni

Čolo, šta će ti reći supruga? Pevač uslikan sa dve devojke - Jedna plava, druga crnka (FOTO)

Ata Images

Brak Zdravka Čolića gotovo tri decenije je bez većih kriza i poteškoća, bar se tako veruje.

Budući da muzičar retko govori o svojoj izabranici Aleksandri, sa kojom ima dve ćerke, Unu i Laru, ne može se tačno kazati kako se nosio sa bračnim iskušenjima, da li ih je uopšte bilo i kako je uspevao da reši nastupajuće probleme.

Pročitajte: Tamara Vučić otvorila vrata porodičnog doma, jeste li očekivali ovako nešto? (FOTO)

Uz vrlo oskudne informacije mediji nisu imali kud nego da plasiraju priču kako čuveni Čola živi u skladnom bračnom odnosu dugom čak tri decenije, a da li je baš tako?

Nedavno je u jednoj emisiji priznao da njegovoj izabranici, koja nije iz javnog sveta, nimalo nije bilo prijatno da gleda kako ga obožavateljke saleću, da joj je jedna u gužvi lupila i šamar, ali da su uz mnogo kompromisa i razumevanja čak i taj skandal u četiri oka uspeli da reše.

Aleksandar Kerekeš Keki, Jakov SImović

 

Očigledno je da Aleksandra ne voli publicitet, nikada nije žudela za naslovnim stranama, povučena je i skromna, što se Zdravku svojevremeno dopalo i privuklo ga da sa njom skroji porodicu.

Ipak, to što je stidljiva i zatajna nikako ne znači da povremeno nije ljubomorna, te da joj lako padaju konstantni upadi u njihov intimni prostor.

Ata Images

 

Dosta joj je što po medijima čita o svom venčanju, odnosu sa svekrvom, kako im izgleda dom, a kada se još pojavi i fotografija na kojoj je Čola okružen devojkama zasigurno to kod nje stvara određenu dozu stresa.

Pročitajte: Amajlija Une Čolić privukla puno pažnje! Ni elegantna haljina, ni prelepa frizura nisu tema (FOTO)

Da li je tako bilo i kada je videla sliku supruga u takozvanom"sendviču sa Ivanom Peters i Gocom Tržan ne zna se i verovatno se nikada neće saznati. Fotografiju pogledajte ovde.

Svi se nadaju da je Aleksandra shvatila da je reč o šali, te da ovaj kadar iz davne prošlosti, koji je  ponovo dospeo do društvenih mreža, nije uticao na brak Zdravka Čolića i na pojavu novih trzavica.

 

 

Nesumnjivo je da bi svi voleli da makar jednom muzičara vide u supruginom zagrljaju ili zajedno sa ćerkama koje vole javni prostor i rado plasiraju svoju intimu.

 

Komentari (0)

Loading