Celebrity News

Molila sam Marka da se razvedemo: Milici Kon suprug tražio da o ovome ne govori javno

Milica Kon razvod priželjkivala

Molila sam Marka da se razvedemo: Milici Kon suprug tražio da o ovome ne govori javno

Boško Karanović

Marko i Milica Kon su u braku od 2012. godine. Iz velike ljubavi rodila su se i deca, ćerka Klara i sin ErnestMilica Kon razvod je priželjkivala zbog neverovatnog razloga.

Pročitajte: Razvod više ne može da se krije! Kako se raspala porodica Aleksandre Prijović

- Kada smo Marko i ja shvatili da će naša veza prerasti u nešto ozbiljno, dogovorili smo se da je apsolutna iskrenost najveći imperativ.

Svi problemi u svim međuljudskim odnosima, i poslovnim i privatnim i emotivnim, nastaju iz nedostatka komunikacije i straha od istine - rekla je Milica jednom prilikom i istakla da je istina presudna za dobar odnos.

youtube printscreen/ HYPE TV

 

 

- Ali istina je neumoljiva i baš je briga da li je izgovorena. Ali kada jeste, uvek se može doći do rešenja - rekla je voditeljka koja je sada dokazala da suprugu može da kaže baš sve, pa i da želi da se razvede samo da bi smršala.

-  Kada sam u jednom trenutku imala problem sa kilažom, molila sam Marka da se razvedemo. Rekla sam mu: „Molim te Marko da se razvedemo na šest meseci samo da smršam”.

Želela sam malo da propatim, malo da mi ne da decu, samo da smršam. On je na sve to odgovorio zaprepašćeno i rekao da su mi ideje užasne, pa da to ne govorim javno, ali evo, sada sam rekla -  ispričala je u „Magazinu In” ona.

Komentari (1)

Loading