Celebrity News

Misteriozni muškarac zna tajnu porodice Đoković: Jeleni nije svejedno što je javnost saznala

Novak i Jelena Đoković imaju razmimoilaženje oko jedne važne stvari

Misteriozni muškarac zna tajnu porodice Đoković: Jeleni nije svejedno što je javnost saznala

Antonio Ahel/ATAImages

Novak i Jelena Đoković imaju razmimoilaženje oko jedne važne stvari. Naime, teniser i njegova supruga imaju dvoje dece, ali kada je reč o trećem, njihove želje se razlikuju.

Pročitajte: Nećete verovati šta je u inat Jelena Đoković uradila na Božić (FOTO)

Navodno, teniser želi proširenje porodice, ali Jelena još uvek nije spremna.

- I njemu je objasnila, a i javno je govorila o tome da se u njoj javio strah da nije dovoljno posvećena deci, jer je on često odsutan, pa sve zavisi od nje.

Međutim, Nole se sada s tim ne slaže, jer nije više toliko strastven igrač, sada mu je ipak porodica na prvom mestu i spreman je da s njom vodi brigu o deci, rame uz rame.

Jelena pak smatra da to ne može tek tako i prosto mu je stavila do znanja da nije spremna da ima više od dvoje dece. Tu se sva priča i završila - rekao je izvor za Scandal svojevremeno, ali astrolog Vladimir Vlajić je sada za Prvu otkrio da će se ove godine život Novaka Đokovića promeniti iz korena.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

- Uspesi, ali na drugim životnim poljima, neće ovo biti samo sport. Radiće na proširenju porodice, s obzirom na to da je Novaku ovo godina u kojoj će emocije ići nagore i vući ga u pozitivnom pravcu. Imaće drugu vrstu motivacije - rekao je Vlajić.

 

Komentari (0)

Loading