Celebrity News

Željko i Sofija Šašić konačno otkrili zašto godinama nisu govorili! Svi zanemeli kada su čuli šta joj je uradio (FOTO)

Željko i Sofija Šašić prvi put posle dugo vremena zajedno u javnosti

Željko i Sofija Šašić konačno otkrili zašto godinama nisu govorili! Svi zanemeli kada su čuli šta joj je uradio (FOTO)

Instagram screenshotamidzisou

Željko i Sofija Šašić gostovali su sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde su prvi put otvoreno govorili o konfliktu.

Naime, godinama unazad imali su jako loš odnos, neko vreme nisu pričali, a kao zamena očinske figure u tom momentu Sofiji je bio očuh Aca Lukas.

Pročitajte: Ni Lukas ni Šašić! Srce Sonje Vuksanović osvojio ovaj bogati i POZNATI PEVAČ (FOTO)

Ne zna sa da li je Željka više bolelo to što njegova mezimica sa njim ne razgovara ili to što se ugleda na njegovog suparnika i od njega traži savete.

Sofija je čak u jednom momentu i svoje prezime na Instagramu promenila, imenu je dodala prva dva slova očuhovog prezimena, što je šokiralo javnost, a veruje se dotuklo Željka.

S vremenom, kako je  stasavala i osamostaljivala se, pevač je sa mezimicom uspeo da uspostavi finu komunikaciju, te danas oboje potvrđuju da su složni.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Na Amidžićevo pitanje gde to ide da se dete ljuti na oca i koji je razlog što Željko i Sofija Šašić  godinama nisu razgovarali, uglas su odgovorili da je situacija složena.

Pročitajte: ŠTA ĆE TI ON?! Željko Šašić SLOMLJEN zbog izbora svoje ćerke Sofije, prvi put odlučio da sve javno prizna (FOTO)

Muzičar je, tačnije, prvo u šali navijao da Sofija kaže, ali kako se ona dvoumila istakao je da je svađa usledila jer joj nije dao da vozi u periodu kada je to priželjkivala.

 

 

- Desile su se tu neke stvari koje su meni u tom momentu smetale, sad ih više nema pa mi i ne smetaju - rekla je potom i ona i stavila tačku na to.

Komentari (0)

Loading