Celebrity News

Puklo višedecenijsko prijateljstvo! Oglasio se Zoran Birtašević: Vodite računa koga puštate u kuću

Oglasio se Zoran Birtašević o krahu višedecenijskog prijateljstva.

Puklo višedecenijsko prijateljstvo! Oglasio se Zoran Birtašević: Vodite računa koga puštate u kuću

Antonio Ahel/ATAImages

Menadžer i najbolji prijatelj Jelene Karleuše oglasio se danas na društvenim mrežama povodom kraha prijateljstva sa višedecenijskom prijateljicom Jovanom Dakić.

Oglasio se Zoran Birtašević i svoju priču, kao pouku o lojalnosti i prijateljstvu, ispričao na svom Instagram storiju.

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata! Ko normalan može da bude dobar sa njim - Najbolji prijatelj Jelene Karleuše prvi put o Dušku Tošiću

Jovana Dakić, prijateljica ne samo Zorana Birtaševića već i Jelene Karleuše, kako Zoran navodi, posle višedecenijskog odnosa spletkarila je i radila mu iza leđa „u kući u koju ju je sam odveo”.

Oni koji dugo prate Zorana, čitali su između redova i pomislili da bi ovo moglo da znači da se ona umešala između njega i Jelene.

S obzirom na to da je Jovana Milano posetila sa Jelenom, dok Zoran nije bio sa njima, sumnje fanova postale su sve veće, a nakon što se oglasio, Zoran Birtašević dobio je veliku podršku pratilaca.

Da li je sukob najboljih prijatelja Jelene Karleuše narušio njen odnos sa menadžerom i kako je u više navrata govorila - članom porodice, javnosti je nepoznato, jer se pevačica ovim povodom još uvek nije oglasila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Dakić (@dakicjovana)

 

Jelena i Zoran i dalje se prate na mrežama, a šta će se dalje dešavati i da li će se Jelena Karleuša ovim povodom oglasiti, ostaje da vidimo.

 

 

Komentari (0)

Loading