Celebrity News

Život joj je obeležila teška saobraćajka, a danas je velika glumačka zvezda (FOTO)

Fotografija iz detinjstva poznate glumice sve očarala

Život joj je obeležila teška saobraćajka, a danas je velika glumačka zvezda (FOTO)

Instagram

Fotografija iz detinjstva, mnogima omiljene glumice Ivane Dudić, očarala je njene pratioce.

Preslatka plavooka plavušica izgledala je poput devojčice sa reklame i već tada bilo je jasno da će izrasti u pravu lepoticu.

Pročitajte: Osvojio misicu, a zbog veze sa poznatom pevačicom o njemu Srbija govorila - Dečak sa fotografije danas je zgodan muškarac

Danas je Ivana uspešna mlada devojka, koja za sobom već ima brojna televizijska ostvarenja u omiljenim serijama.

Pored zavidne karijere, Ivanin život obeležila je i saobraćajna nesreća koju je doživela sa dugogodišnjim emotivnim partnerom, koji je nakon toga mesecima bio nepokretan.

- Nikada nisam pričala o tome, dva meseca sam uspešno krila. Jer, kada doživiš saobraćajnu nesreću i kada partner u tom trenutku ostane nepokretan, to ne treba da se priča i sva pažnja treba da bude usmerena na njegovo ozdravljenje  - počela je priču Ivana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

- Prvih mesec dana nisam mogla glumački da se sastavim, ja sam tu bila kao mama, samo da on bude dobro i da budem tu za njega u svakom trenutku i da odradim pošteno svoj posao. 

Misli su mi bile usredsređene na to kako će uspeti sledeća operacija, samo je bilo da svi preživimo te trenutke - otkrila je u podkastu „Poster” te zaključila:

- To su najduži dan i noć koje sam ja doživela sigurno. To se dogodilo, a mi smo pet-šest sati čekali pomoć nepomični, jer je to mesto bilo nedostupno. Bili smo na nezgodnom mestu i nije moglo da se dođe do nas. Sve je moralo pešaka, trebalo je mnogo vremena, nije moglo na točkovima da se dođe do nas.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading