Celebrity News

Nina Badrić se ošišala skroz na kratko! Fanovi u neverici: Sad je još lepša (FOTO)

Nova frizura Nine Badrić trend je svuda u svetu

Nina Badrić se ošišala skroz na kratko! Fanovi u neverici: Sad je još lepša (FOTO)

Andreja Damnjanović za Story

Nova frizura Nine Badrić, blago je reći, šokirala je javnost.

Hrvatska pop diva svoju kosu do ramena, sa kojom je umela na razne načine da eksperimentiše ali nikada joj nije dirala dužinu, sada je skratila i to do ušiju.

Pročitajte: Sin je stigao iz velike i čiste ljubavi! Milena Popović oduševila vestima

Oni stariji prisetiće se spotova Svetlane Cece Ražnatović u kojima je ona baš ovakav stil favorizovala, a sada je došao red na Ninu.

Nova frizura Nine Badrić otvorila je lice pevačice i istakla sve prednosti, najpre velike, duboke crne oči, predivne bisernobele zube, a naposletku i osmeh kojim pleni.

instagram/Nina Badrić video screenshot

 

Nina je više od tri decenije na estradi, vrlo vešto vlada scenom, može se reći da je u Hrvatskoj zasigurno broj jedan po vokalu i broju hitova, uprkos tome uvek je nastojala da garderobom, tačnije stajlingom i imidžom ne privlači pažnju.

Dosledna, dostojanstvena, u 2024. godini odlučila se za promene i malo ležerniji pristup i čini se da se nije pokajala.

instagram/Nina Badrić video screenshot

 

Kratka kosa joj odlično stoji i to nije stav samo beauty stručnjaka sa kojima se prethodno posavetovala, već i brojnih obožavalaca, među kojima je zasigurno više dama, koje će, veruje se, Ninin stil odmah iskopirati.

Pročitajte: Prvo Marija Šerifović, a sad i oni! U dom Nine Badrić tajno stigla beba! Pevačica objavila sliku

„Bravo Nina”, „Sada si još lepša”... samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod fotografije na kojoj ponosno pozira u beloj haljini nalik na venčanicu.

instagram/Nina Badrić video screenshot

 

Pomenuti stajling i novu frizuru ona je nedavno predstavila na jednoj dodeli nagrada u Hrvatskoj, gde su ona i Petar Grašo za duetsku numeru „Nemoj” poneli priznanje za pesmu godine.

 

Komentari (0)

Loading