Celebrity News

Sve potisnute emocije izašle na površinu! Vesna prekorela bivšeg muža, a tek da vidite šta je rekla o ćerki (FOTO)

Razvod Vesne Dedić u velikoj meri promenio je voditeljku

Sve potisnute emocije izašle na površinu! Vesna prekorela bivšeg muža, a tek da vidite šta je rekla o ćerki (FOTO)

ata images/A.H.

Vrlo rano, tek par godina od početka braka, dogodio se razvod Vesne Dedić, koji je voditeljku potpuno slomio.

Kao i svaka žena i majka maloletne devojčice, sama je u tami i tišini vidala svoje rane, trudeći se uporedo da bude na zavidnom nivou kada je posao u pitanju, ali pre toga da bude najbolja majka.

Pročitajte: Sin je stigao iz velike i čiste ljubavi - Milena Popović oduševila vestima

Ako je suditi po onome što je nedavno imala da kaže u jednom podkastu, razvod Vesne Dedić nije protekao najbolje.

instagram/screenshot zadovoljna i srecna/video

 

Navodno, bivši suprug sa njom nije mogao da deli odgovornosti oko ćerke, što je bio razlog da se svojoj mezimici više okrene, a toliko joj je ugađala da je vrlo lako moglo da se dogodi da Lenka postane razmažena mamina devojčica.

Na svu sreću, pored ogromne ljubavi i posvećenosti, Vesna je naslednici umela da prenese i adekvatno vaspitanje, utka joj osnovne i jedine prave porodične vrednosti, što je urodilo plodom.

instagram/screenshot zadovoljna i srecna/video

 

Lenka je već pred kraj osnovne škole poželela da srednju završi u inostranstvu, zatim je studirala u Engleskoj, dok je sada na doktorskim studijama u Americi.

Preponosna na svoju ćerku, Vesna je ujedno ponosna i na sebe, na to što je imala snage za sva ta zbivanja, zapitkivanja, preispitivanja.

Često žene zbog odsustva muškarca u kući kao očinske figure posustanu, ali ona se nije dala, a proizvod toga je njena predivna Lenka, koja ne voli da se pojavljuje u javnosti te i novinarka vrlo retko o njoj za medije priča.

instagram/screenshot zadovoljna i srecna/video

 

Ipak, nedavno je u jednom podkastu progovorila o roditeljstvu i osvrnula se na činjenicu da je bila samohrana majka.

- Bila sam najgora podvrsta samohrane majke, koja naprosto nije imala nikoga s kim bi podelila odgovornost, to je ono što je meni bilo najteže. Taj ritam zaposlene majke - prisetila se Dedićeva pa dodala:

Pročitajte: Vesna Dedić stavila tačku na romansu sa doktorom! Poručila samo jedno (FOTO)

- U svemu sam pokušavala da nađem lepotu i stvarno sam uspevala. Punih 15 godina budila sam se u šest, detetu napravim doručak i spremim ručak koji će je sačekati tog dana ako ga nisam spremila u nedelju.

 

 

- Onda idem da operem kosu da ne bih smrdela na poslu na zapršku i kuhinju. I tek kad sam ja sređena, njoj odnosim doručak u krevet. Stvarno sam svom detetu svakog jutra donosila doručak u krevet na tacni, kao u filmovima i hotelima s pet zvezdica

Komentari (0)

Loading