Celebrity News

Simbolika je što je sahranjen danas: Dejan Milojević ispraćen na večni počinak

Sahranjen Dejan Milojević na Novom bežanijskom groblju

Simbolika je što je sahranjen danas: Dejan Milojević ispraćen na večni počinak

A.H./ATAImages

Sahranjen Dejan Milojević na Novom bežanijskom groblju. Na večni počinak košarkaškog asa ispratili su članovi porodice, brojni prijatelji, ali i velika imena iz sveta sporta.

Dejan Milojević rođen je u Beogradu 15. aprila 1977. godine. Iza sebe je ostavio sina Nikolu, ćerku Mašu i suprugu Natašu.

Pročitajte: Šapić slomljen zbog iznenadnog gubitka

Preminuo je 17. januara u Solt Lejk Sitiju, neposredno nakon što je doživeo srčani udar tokom večere sa saradnicima iz Golden Stejta.

Vest o smrti Dejana Milojevića rastužila je mnoge, a od njega su se na društvenim mrežama oprostile brojne poznate ličnosti.

A.H./ATAImages

 

 

Komemoracija Dejanu Milojeviću održana je u Skupštini grada, kada je njegov prijatelj i bivši saigrač Milan Mića Radovanović održao govor.

- Čovek sa integritetom, imao je snagu, stalno je radio i stajao na zemlji, sprovodio plan. Sa 19 godina mi je rekao da će se oženiti u 21. godini, da će igrati u Partizanu, da će razviti košarkašku akademiju.

A.H./ATAImages

 

 

- Nažalost to nije ostvario. Mnogi su pratili njegovu transformaciju. Držao je porodicu čvrsto uz sebe. Interesovala ga je ekonomija, programiranje, družio se sa naučnicima i programerima u Kaliforniji. Po mnogim stvarima je bio poznat.

 Bilo je potrebno da se zaborave sujete, simbolika je što je sahrana na crveno slobo, na "Tri jerarha". Tri sveca sa različitim vrlinama. Uvek ćemo te se sećati i bićeš deo nas. Počivaj u miru i neka ti je večna slava.

A.H./ATAImages

 

 

 

Komentari (0)

Loading