Celebrity News

U trudnoći je stigla dijagnoza: Marija Bergam o zdravstvenom problemu - Simptomi su vrlo neprijatni

Trudnoća Marije Bergam nije bila laka

U trudnoći je stigla dijagnoza: Marija Bergam o zdravstvenom problemu - Simptomi su vrlo neprijatni

Zorana Mandic/ATAImages

Glumica je pre skoro dve godine rodila ćerku Olgu, a trudnoća Marije Bergam nije bila laka. S obzirom na to da je bila na porodiljskom odsustvu, nismo je često viđali. Sada se vraća sa predstavom “Prijatelji”, u kojoj glumi Fibi Bufe. 

Pročitajte: Zvala je moju suprugu Bilju! Aco Pejović ispričao šta mu je priredila žena zvezde Real Madrida

Kao što je poznato, Marija ima i sina Danila, kojeg je dobila sa Rašom Bukvićem. Ćerku Olgu rodila je u drugom braku, a identitet muža i dalje je tajna. 

Lepa glumica iskreno je priznala da je imala tešku trudnoću. Tačnije, konstatovan joj je sindrom “hiperemesis gravidarum”. 

Ata Images

 

 

- Ljudi to lako pomešaju sa takozvanim jutarnjim mučninama, ali nije isto. Vrlo je iscrpljujuće jer se gotovo ništa od hrane i tečnosti ne može zadržati u organizmu. Posledice su razni zdravstveni problemi - ispričala je Marija u intervjuu za “Hello!”.

- Verovatno je jedina dobra strana ovog sindroma to što ne možeš da se ugojiš, jer devet meseci ne možeš ništa da pojedeš - otkriva Marija Bergam koju su, i dok je nosila ćerku Olgu, često pitali kako je moguće da je tako mršava. 

O zdravstvenom problemu sa kojim se suočila kod nas se malo priča. U svetu, ipak, nije tako. Tome je, verovatno, doprinela i činjenica da je isti sindrom dijagnostikovan i princezi od Velsa.

- Iznenadila sam se da u Velikoj Britaniji postoji pokret koji pruža pomoć ženama sa tim sindromom. Snimljeno je i nekoliko dokumentarnih filmova na tu temu i objavljeno bezbroj članaka - kaže Marija Bergam, ne krijući divljenje prema Kejt Midlton koja je, uprkos svemu, rodila troje dece. 




 

Komentari (0)

Loading