Celebrity News

Kristina Mitrović nosi najlepše prolećne cipele: Udobne, praktične, a definicija čistog luksuza (FOTO)

Cipele Kristine Mitrović su hit sezone

Kristina Mitrović nosi najlepše prolećne cipele:  Udobne, praktične, a definicija čistog luksuza (FOTO)

Instagram/Kristina Mitrovic

Za atraktivnu Kristinu Mitrović kažu da je jedna od najlepših žena naših fudbalera. Ona izgleda bespekorno, a cipele Kristine Mitrović dokaz su koliko ima stila.

Pročitajte: Zvala je moju suprugu Bilju! Aco Pejović ispričao šta mu je priredila žena zvezde Real Madrida

Kristina je rodila troje dece, ali je brzo vratila savršenu figuru, pa malo ko može da poveruje da se poslednji put porodila oktobra 2022. godine.

Ona može da ponese bukvalno šta god poželi, a nije retkost da je vidimo u trenerci.

Instagram/Kristina Mitrovic

 

 

Farmerke su često njen izbor, a ovoga puta ih je uklopila sa belom bluzom, dugim džemperom i mokasinama Loro Piana svetloplave boje koje su apsolutni modni hit sezone.

Mokasine su jako popularne, a nije ni čudo s obzirom na to da je reč o praktičnim cipelama koje mogu da se nose od jutra do mraka i lako se uklapaju u svačiji stil. Cipele Kristine Mitrović su nosive, udobne i čest su izbor brojnih dama od stila. 

Fudbalski as Aleksandar Mitrović i Kristina su već dugo u ljubavi, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. 

- U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled. Imao sam sreću da brzo pronađem srodnu dušu, što je jako bitan faktor u životu profesionalnog sportiste. Funkcionišemo fenomenalno - pričao je Mitrović. 

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram - ispričao je fudbalski as svojevremeno.

Komentari (1)

Loading