Celebrity News

Tihana Lazović za Story: Bila sam uverena da se nikada neću udati

Tihana Lazović i Branislav Trifunović godinama uživaju u ljubavi

Tihana Lazović za Story: Bila sam uverena da se nikada neću udati

Boško Karanović

Glumci Tihana Lazović i Branislav Trifunović izgovorili su sudbonosno „da” na jednom vojvođanskom salašu, tri godine nakon što su se zaljubili jedno u drugo.

Svadba je bila logičan sled velike ljubavi koja je počela uoči snimanja serije „Tajkun”, u kojoj su oboje igrali.

Pročitajte: Zvala je moju suprugu Bilju! Aco Pejović ispričao šta mu je priredila žena zvezde Real Madrida

Zaljubili su se jedno u drugo na druženju u jednom beogradskom kafiću, u koji je Bane došao neplanirano, ne sluteći da će mu baš to veče promeniti život.

Kada je počeli da razmišljate o svadbi da li ste vi i Branislav u startu rekli „ništa od običaja“, ili su vam neki ipak simpatični?

- Naša svadba je bila sve samo ne obična. Mi smo napravili dobar parti i to je sve.

Boško Karanović

 

 

Simpatično je što na svom Instagramu obeležite svaka tri meseca od tog dana. Da li ste, u dvadesetim godinama, zamišljali svoje venčanje, pravili „projekciju kako brak teba da izgleda“?

- U dvadestima nisam znala gde mi je glava, gde noge, a kamoli hoću li se udati ili neću (smeh). Naprotiv, bila sam uverena da se nikada neću udati i da je to potpuno sulud koncept.

Udajom ste postali „domaći“ i u Beogradu. Šta je najlepše što vam je život u dve zemlje doneo?

- Bogatstvo je živeti na relaciji Zagreb – Beograd. Kombinacija ta dva grada je za mene idealna. Beograd ima ono što Zagreb nema i obrnuto. Danas ne mogu ni da zamislim da ne živim u oba grada.

Privatna Arhiva

 

 

 Pretpostavljam da, hteli ne hteli, često pravite paralele – u Srbiji je lepše ovo, a u Hrvatskoj ono. Šta vam se ovde, kod nas, posebno dopada?

- Beograd sam zavolela od prvog dana. Volim što je divlji i neukrotiv. Volim ljude. Volim konobare, tete u dućanu… Nisam sigurna ni da mogu racionalno objasniti ljubav prema ovom gradu. Znam samo da se u Beogradu nikada nisam osećala kao stranac.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading