Celebrity News

12 godina u srećnom braku, a muža upoznala u liftu: Jana Milić pre braka bila verena za ovog muzičara

Muž Jane Milić je producent

12 godina u srećnom braku, a muža upoznala u liftu: Jana Milić pre braka bila verena za ovog muzičara

Instagram/Misa Ilic

Muž Jane Milić je producent koga je upoznala slučajno. Oni su u braku od 2011. godine, imaju sina Đorđa, a sreli su se u liftu.

Pročitajte: 12 godina posle Aleksandrovog rođenja Severina priznala! Na putu do porodilišta stigla je njegova poruka

- Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu.

Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao - rekla je glumica i priznala da je to bio sudbinski susret.

- Posle prvog susreta počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo, a prilikom sledeće vožnje liftom razmenili smo brojeve telefona.

Potom me je Miša pozvao da se vidimo i od tada se ne razdvajamo. Imam osećaj da živimo zajedno od kada smo se upoznali - izjavila je Jana ranije za "Story". Mišine roditelje upoznala je tek na venčanju, kao i on njenog oca.

Instagram/Misa Ilic

 

 

 - Odlučili smo da se naši roditelji upoznaju tek na venčanju, a i moj tata je Mišu upoznao na dan svadbe, kao i ja njegove roditelje.

Konstantno smo se dogovarali da se svi međusobno upoznamo, a pošto nisam bila tu, ideju nikako nismo mogli da sprovedemo u delo.

Kada se već približilo venčanje, rešili smo da se veliko upoznavanje dogodi tog 12. avgusta i ispostavilo se da je ideja bila odlična - otkrila je jednom prilikom Jana za medije.

Glumičin život obeležila je još jedna velika ljubav. Pre nego što je upoznala Mišu bila je verena za muzičara Rastka Aksentijevića, frontmena etno-grupe "Biber". Upoznali su se na snimanju filma "Srpski ožiljci", u kome je ona imala zapaženu ulogu, dok je Rastko bio zadužen za muziku.

Instagram/Misa Ilic

 

 

Ubrzo su otpočeli zajednički život, posle godinu dana veze su se verili, a glumica je pričala da je Rastko njena životna ljubav.

- Pronašla sam ljubav za ceo život. U emotivnim odnosima ništa ne planiram, pa ni udaju, ali je Rastko prvi partner sa kojim sebe mogu da zamislim u braku - govorila je tada Jana koja se ipak od Rastka rastala.

 

 

 

Komentari (0)

Loading