Celebrity News

Preminuo sin Bojane Mutić, drugom se bore za život: Jedva se oglasila - Oprostite i hvala vam

Sin bosanske influenserke preminuo

Preminuo sin Bojane Mutić, drugom se bore za život: Jedva se oglasila - Oprostite i hvala vam

Instagram/Bojana Mutić

Sin bosanske influenserke preminuo je. Naime, tragedija je Bojanu Mutić zadesila pre mesec dana, a ona je sada smogla snage da o tome obavesti javnost.
 

Pročitajte: Sin nam je preminuo sa tri i po meseca - Tragedija zauvek vezala estradni par 

- Dragi prijatelji, pratioci, klijenti, saradnici, nisam smogla snage da vam se obratim ranije. Nemam je ni danas, ali je neophodno, iz razloga koje ću objasniti u nastavku.

Desila nam se najveća tragedija. Naš stariji sin Nikolaj je preminuo 25. januara, a Maksim je i dalje u kritičnom stanju. Bol koju osećamo i agoniju koju prolazimo, nije moguće opisati, pa to neću ni učiniti, pišem vam jer je ovo jedini način da se obratim svima. Svima vama koji ste upoznati s tragedijom koja nam se dogodila, da vam se zahvalim na izrazima saučešća, iskazanoj ljubavi, podršci i brizi.

Pročitajte: 10 dana nakon Dejanove sahrane, otišao je i on - Porodicu Milojević zadesila još jedna tragedija

Hvala, ali nama se ne može pomoći, a ja nisam u stanju da komuniciram, da se javljam na pozive, da razgovaram, primam posete. U ovakvim okolnostima, ja jedva preživljavam svaku sekundu, i ovo malo snage koju nemam, čuvam za brigu o Maksimu i trud da Milica ne ispašta zbog moje tuge i nemoći. Zbog toga se ne mogu javiti svakom pojedinačno.

Instagram/Bojana Mutić

 

 

 

Ne zamerite. I svima vama koji do ovog trenutka niste znali šta se desilo, izvinjavam se što ranije nisam našla način da ovo učinim, da vas obavestim i zamolim vas za razumevanje i strpljenje, jer ja nisam u mogućnosti da izvršavam svoje obaveze, da odgovaram na poruke, mejlove, upite, zahteve…

Do daljnjeg, ili nikada, ne znam. O tome, u ovom teškom momentu, nije moguće i nije prikladno govoriti. Oprostite i hvala vam - napisala je na društvenim mrežama blogerka.

Komentari (0)

Loading