Celebrity News

Za njim je ludela cela Jugoslavija, a on 45 godina voli jednu ženu: Upoznajte prelepu Marijanu, suprugu Alena Islamovića (FOTO)

Supruga Alena Islamovića je ova lepotica

Za njim je ludela cela Jugoslavija, a on 45 godina voli jednu ženu: Upoznajte prelepu Marijanu, suprugu Alena Islamovića (FOTO)

R.Z./ATAImages

Alen Islamović jedan je od legendarnih pevača, koji su ispisali istoriju jugoslovenske muzike. Bilo da je nastupao sa "Bijelim dugmetom" ili sam, oduvek je žene ostavljao bez daha. Ludele su za njim dame širom nekadašnje Jugoslavije, a on je srce poklonio samo jednoj.

Supruga Alena Islamovića, prelepa Marijana, muža je upoznala kada je bila maloletna i već na prvi pogled razoružala ga je. Njihov brak traje već 45 godina, a priča nešto duže.

Pročitajte: Alen Islamović - Supruga je sa mnom pretrpela bure

Supruga je Alanu podarila dve ćerke, Unu i Laru, koje su već odrasle mlade žene. 

- Marijanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pevač u grupi "BAG". Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir - ispričao je pevač svojevremeno za medije.

 

 

- Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba znati sačuvati ga - rekao je pevač, a supruga Alena Islamovića čuvar je tog braka gotovo pola veka.

 

 

 

Komentari (0)

Loading