Celebrity News

Ne dolazi u obzir više: Ana Sević brutalno iskreno o bivšem suprugu

Ana Sević i Darko Lazić posle razvoda ostali u korektnim odnosima

Ne dolazi u obzir više: Ana Sević brutalno iskreno o bivšem suprugu

Katarina Drajić / Ata images

Kad se Darko Lazić drugi put oženio, među svatovima najviše pažnje privukla je njegova bivša supruga. Ana Sević i Darko Lazić bili su u braku i imaju ćerku Lorenu i ostali su u korektnim odnosima.

Pročitajte: Ovo su svi čekali! Ana Bekuta se oglasila prvi put posle objave da se povlači iz Zvezda Granda

Njen dolazak je šokirao javnost, ali ona kaže da je njoj bilo potpuno normalno da sa bivšim mužem proslavi njegovo venčanje.

- Meni nije šokantno to što sam ja išla kod Darka na svadbu. Mi smo pre našeg braka i veze bili drugovi. Rekla sam mu da bih mu uvek došla na svadbu, ali posle ove ne dolazi u obzir više, dovoljno je, to mu je što mu je. Nadam se da se više neće ženiti. Kad je nešto gotovo, emotivno apsolutno može da se nastavi i ovako - kazala je Ana.

Ata Images

 

 

Ana Sević u centru pažnje jer je zamenila Sanju Kužet u Zvezdama Granda.

- Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelepe godine i kao takmičar, a potom i kao voditelj.

Imam neverovatan naboj emocija i zaista ovo je bila ponuda koja se ne odbija, s obzirom na to da sam emotivno vezana za "Zvezde Granda" i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu - rekla je Ana koja je navodno dobila platu od pet hiljada evra mesečno.

Komentari (0)

Loading