Celebrity News

Andrija Kuzmanović drastično smršao: Glumac izgubio 30 kilograma, pogledajte tu promenu (FOTO)

Andrija Kuzmanović smršao 30 kilograma, otkrio i kako

Andrija Kuzmanović drastično smršao: Glumac izgubio 30 kilograma, pogledajte tu promenu (FOTO)

Jakov Simović

Jedan od najpopularnijih glumaca Andrija Kuzmanović kao pravi profesionalac u svom poslu ništa ne prepušta slučaju, pa je tako rešio da i svoju kilažu dovede u red. Andrija Kuzmanović smršao 30 kilograma, otkrio i kako


- Skinuo sam između 28 i 30 kilograma - pohvalio se Kuzmanović, a zatim ispričao da se mnogo bolje oseća otkako je smršao. 

youtube/printscreen/tv prva

 

 

- Lakše idem kroz život, lakše radim, lepše mi je. Da je stres, samo bih se nagojio. Malo sam smanjio klopu i neke druge aktivnosti - rekao je u emisiji "Ekskluziv najt". 

Inače, Andriji se život potpuno promenio u avgustu 2023. godine kada je postao otac. Njegova bliska drugarica rodila mu je sina, a sa željom da zaštiti privatnost najbližih nije hteo da govori na ovu temu, te samo njemu bliski ljudi znaju da se ostvario kao roditelj.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Andrija i detetova majka nikada nisu bili u vezi. Povezuje ih prijateljstvo, a kad se saznalo da je ona u drugom stanju, dogovorili su se da zajedno brinu o bebi iako nisu u ljubavnom odnosu.

- Naslednik je isti tata. Mama je divna žena, ali ne bavi se javnim poslom. Andrija se potpuno promenio otkad je postao otac. Sa majkom svog deteta poznaje se ceo život, a kad je ostala u drugom stanju, odlučili su da postanu roditelji. O bebi brinu zajedno - rekao je izvor blizak Kuzmanoviću, a glumac je prvu izjavu o sinu dao upravo za "Story".

Komentari (0)

Loading