Celebrity News

Breskvica pokidala na Beoviziji, a malo ko zna šta je mlada pevačica po obrazovanju

Breskvičina biografija vredna pažnje

Breskvica pokidala na Beoviziji, a malo ko zna šta je mlada pevačica po obrazovanju

Boško Karanović

Prvo polufinale "Pesme za Evroviziju 2024." je održano, a osam takmičara obezbedilo je plasman u finale koje će biti održano u subotu, 2. marta. Breskvica ima biografiju koju ćemo zapamtiti.

 Anđela Ignjatović Breskvica, koja se sa pesmom "Gnezdo orlovo" plasirala u finale, privukla je mnogo pažnje.

Pročitajte: Ovo su svi čekali! Ana Bekuta se oglasila prvi put posle objave da se povlači iz Zvezda Granda

- Kad je pesma objavljena, prvo su došli negativni komentari, uvek je tako. Prvi se jave hejteri - rekla je Breskvica prilikom gostovanja u emisiji "Jutro" na TV Prva.  - Sa mnom je uvek neki haos, isto je bilo i kad sam objavila prvu pesmu, pre pet godina.

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, rođena je 2002. godine u Beogradu, a popularnost je stekla zajedno sa tadašnjim dečkom.

Boško Karanović

 

 

Podsećanja radi, kada je otpočela solističku karijeru pesmom "Bon Voyage", Breskvica je svoju poziciju u trendingu zakucala na prvom mestu, a za sve je bio zaslužan bivši dečko Anđele Ignjatović Breskvice Mihajlo Veruović Vojaž.

Breskvica i Vojaž studirali su na istom fakultetu, na smeru za audio-vizuelnu produkciju. Kako kaže Ignjatovićeva, u svemu joj pomaže momak.

- Za sada nam ide dobro. Trudimo se da nađemo vremena da se posvetimo fakultetu i svim obavezama. Idemo na isti fakultet, s tim što je on upisao jednu godinu ranije od mene i dosta mi pomaže u svemu - rekla je tada.

Komentari (0)

Loading