Celebrity News

Breskvica pretrpela stravičan teror: Gađali su me kamenjem

Breskvica je bila žrtva vršnjačkog nasilja

Breskvica pretrpela stravičan teror: Gađali su me kamenjem

Foto: M. M./ATAImages

Imajući u vidu ogromnu popularnost koju uživa među svojom generacijom, teško je poverovati da je Anđela Ignjatović Breskvica bila žrtva vršnjačkog nasilja. Sa tim problemom suočila se već u osnovnoj školi, a u srednjoj je nasilje eskaliralo.

Antonio Ahel/ATA Images

 

O toj temi doskora se nije otvoreno govorilo, pa ni ona sama nije želela nikome da se požali.

- Nisam ja to nikome pričala, ni mami ni tati. Nisam se požalila ni u školi. Smatrala sam da nema poente jer nastavnici nisu bili previše zainteresovani - otkrila je Anđela tek ovih dana, kada je gostovala u emisiji "Balkanskom ulicom".

Pročitajte: OTKRIVAMO - Novi Breskvičin dečko ima OPASNO zanimanje, a evo i koliko je stariji od nje

- Jedna situacija iz osnovne škole ostala mi je urezana u sećanje. Bilo je nekoliko dečaka iz odeljenja koji nisu voleli ni mene, ni moju najbolju drugaricu. I to zato što smo slušale stranu muziku. Osim toga, nismo se oblačile kao svi ostali. Ništa posebno, ali bile smo malo drugačije - prisetila se dana kada je bila žrtva vršnjakog nasilja.

- Znali su da svaki dan sedimo na ljuljaškama u obližnjem parkiću. Sačekali su nas posle škole i gađali kamenjem. Moja drugarica je dobila kamen u glavu, a ja u telo. To je jedna vrlo ružna scena koju i danas pamtim - kazala je Anđela Ignjatović Breskvica.

Marija Mladjen/ATA Images

 

Loša iskustva ponela je i iz srednje škole.

- Dva momka su od prvog dana bila fina prema meni. I danas smo prijatelji. U tom periodu počela sam da se bavim muzikom, ljudi su me prepoznavali. Sećam se prvog dana škole u drugoj godini. Kako sam ušla u učionicu, tako je zavladala tišina. Sela sam na svoje mesto i ćutala do kraja srednje škole.

Boško Karanović

 

Mlada muzička zvezda, koju prati armija fanova, ne krije da je bila žrtva vršnjačkog nasilja, u nadi da će njena priča nekome pomoći. Ličnim primerom pokazala je da se problem može prevazići, a stigla je i satisfakcija.

Pročitajte: Breskvica sprema najbolju piletinu s breskvama na svetu: Vojaž ju je obožavao, a gotova je u samo par koraka (VIDEO)

- Sad, evo, mnogi pokušavaju da stupe u kontakt sa mnom. Žele da mi se jave - zaključila je Breskvica.

 

Komentari (0)

Loading