Celebrity News

Bila otkriće godine i san svih muškaraca, a dočekala ono najgore: Tužna sudbina devojke od čokolade

Životna priča Ane Nikolić

Bila otkriće godine i san svih muškaraca, a dočekala ono najgore: Tužna sudbina devojke od čokolade

Youtube/Ana Nikolic/Printscreen

Životna priča Ane Nikolić dostojna je scenarija za film. Kada se pojavila na javnoj sceni, bilo je jasno da joj je zvezdana karijera zagarantovana.

Pročitajte: Danas se baškari u stanu od 200 kvadrata, a evo u kakvoj kući je odrasla Ana Nikolić (FOTO)

Te 2003. godine sa albumom "Januar" doživela je veliki uspeh i od tog momenta njena karijera počinje da napreduje. Osvojila je nagradu "Oskar popularnosti" za pop pevačicu godine, hit godine i album godine, a 2004. proglašena je za otkriće godine.

Pesmom "Romale, romali" osvojila je četvrto mesto na "Beoviziji", a plasmanom je bila i te kako razočarana.

- Pesma mi nije donela novac, a na njoj su svi drugi zaradili - ispričala je Ana kasnije. Ona je priželjkivala da, kao pobednica, bude poslata da nas predstavlja na "Evroviziji". Evropsko takmičenje se te godine održavalo u Atini.

- Bila je gre`ota što ta pesma nije prošla. Čak sam htela da pevam na grčkom, sve je bilo lepo smišljeno - kazala je Ana kasnije.

Miša Obradović

 

 

Sledeći album, pod nazivom "Devojka od čokolade", doneo joj je ogroman uspeh, a majka srpske estrade Marina Tucaković je njoj dala da otpeva pesmu "Mišo moj", koju je posvetila svom tragično preminulom sinu.

Zbog burnog ljubavnog života uvek je bila u centru pažnje. Za Mišu Radulovića svojevremeno je izjavila da je ljubav njenog života, a verila se 2010. godine sa crnogorskim investitorom i arhitektom Draganom Tomovićem.

Miša Obradović

 

 

Brak sa Stefanom Đurićem Rastom je zaključila u tajnosti. U julu 2016. godine dobili su ćerku Taru. Razvod je stigao ubrzo, a govorili su da se rastaju u prijateljskim odnosima. Uskoro je bilo jasno da je to bila samo priča za javnost.

Danas se čini da su u nikad gorim odnosima i da će pitanje starateljstva nad detetom biti rešeno na sudu. Ana je objavila deo privatne prepiske sa bivšim suprugom, a posle svega Anu su izbacili iz svih grupa za predškolsko koje pohađa njena naslednica.

Ona je to objavila na Instagramu i napisala: "Strašno". Posle toga je saopštila da dete neće slati u školu.

ATA Images

 

 

Brojni su komentari na ono što preživljava Ana, neki je žale, drugi podržavaju, a mnogi se pitaju šta se to dogodilo "Devojci od čokolade" koja se kupala u mleku.

ATA Image

 

 

Komentari (0)

Loading