Celebrity News

Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice: Ovu pevačicu je Saša Popović voleo pre Suzane

Bivša ljubav Saše Popovića bila je ona

Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice: Ovu pevačicu je Saša Popović voleo pre Suzane

Ata Images/Antonio Ahel

Medijski mogul već godinama uživa u braku sa Suzanom Jovanović, a malo je poznato da je bivša ljubav Saše Popovića bila ova pevačica.

Naime, Saša je važio za velikog zavodnika, o čemu je i Neda Ukraden pisala u svojoj knjizi. Ona je istakla da su se rastali zbog razlika u mentalitetu i karakterima, ali i zbog toga što se Popović navodno udvarao svakoj ženi.

Pročitajte: Veljko doveo suprugu u bolnicu pa se oglasio! Bogdanin izraz lica sve govori (FOTO)

- Razlike su bile očigledne - i u mentalitetu i karakteru i navikama. Počela sam u toj vezi da se osećam sve usamljenije i ta njegova očigledna potreba da se udvara svakoj ženi bila mi je znak nezrelosti i neugodno sam se osećala.

Pitala sam se da li je to obrazac ponašanja na koji treba da pristanem. Da li i ja treba tako da se ponašam i kuda to vodi - napisala je Neda u knjizi dok je njenu koleginicu Zlatu Petrović Popović zaprosio, ali ga je ona odbila.

- Sale me je mnogo voleo, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli... Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice. Popović je savršen muškarac, ali me je zaprosio u pogrešno vreme. Bila sam mlada, imala sam 27 godina, a dve godine ranije sam se razvela od Hasana Dudića – ispričala je pevačica i istakla da je Saša neko vreme tugovao, ali je ubrzo krenuo dalje.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Komentari (0)

Loading