Celebrity News

Razne dijete nisu uspele, a onda sam uradila najprostiju stvar: Tanja Savić je ovako izgubila kilograme

Tanja Savić smršala uz pomoć ovog jelovnika

Razne dijete nisu uspele, a onda sam uradila najprostiju stvar: Tanja Savić je ovako izgubila kilograme

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica uživa nakon razvoda u ljubavi sa Muhamedom Mukijem Bešićem, a i liniju je dovela do savršenstva. Tanja Savić smršala uz pomoć jelovnika koji je sama osmislila.

Pročitajte: Ovu namirnicu smatraju nezdravom, a Željko Joksimović pomoću nje skinuo holesterol

Naime, pevačica je probala kilograme da skine dijetom, ali kako kaže, stalno je bila gladna.

- Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim a da ne stavim ništa od hrane u usta.

Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu... Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate - priča pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Tanja Savić smršala a kaže da se, kao i mnoge druge žene, najviše goji u predelu stomaka.

- Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak.

M.M./ATAImages

 

 

Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu kako bih održavala vitku liniju - rekla je za Hit Tanja koja je tek sada otkrila kada je počela njena ljubav sa Mukijem.

- Ovo su fotografije od prošle godine, kada niko nije ni znao za nas. Kakvi ste vi u ljubavi, jeste li u potrazi za „idealnim” partnerom? Jeste li pronašli svoju srodnu dušu i kako se slažete? Da li ste različite vere?

Komentari (0)

Loading