Celebrity News

Jedna od najbogatijih voditeljki u Srbiji, a na dan njene svadbe dogodilo se nešto što ukazuje na veliku sreću

Ona je jedna od najbogatijih voditeljki u Srbiji

Jedna od najbogatijih voditeljki u Srbiji, a na dan njene svadbe dogodilo se nešto što ukazuje na veliku sreću

Antonio Ahel/ATAImages

Ona je jedna od najbogatijih voditeljki u Srbiji, rođena je 1984. godine u Zemunu, oprobala se u više profesija, a kao student se bavila i modelingom. Na televiziji je počela da radi 2008. godine, i ne krije koliko joj posao voditeljke prija.

Pročitajte: Hvala ti, Bože, za sve! Anastasija se presrećna oglasila

Osim što je ostvarena na profesionalnom planu, ona i privatno živi bajku. Aleksandra Gudelj je već punih 13 godina u braku sa Veljkom Gudeljom, s kojim ima dva sina, Milijana i Damjana, i ćerku Emiliju.

Zanimljivo je da se ovaj par venčao u Africi, a potom je u Srbjii organizovao crkveno venčanje.

- Mi smo imali dve ceremonije, jednu na Mauricijusu, gde nas je venčao matičar, i drugu u Beogradu, u crkvi. I onda zamislite koliko mi događaja za prepričavanje imamo - ispričala je uz osmeh Aleksandra za Gloriju svojevremeno.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Setili smo se kako nam je za oba dana padala kišica i kako je to u Africi znak velike sreće. Čak se pojavila i duga ispod koje smo napravili predivne fotografije. Bilo je tu i zanimljivosti, poput one da me je dever izveo i predao budućem mužu, a potom mi bio svedok, tj. kum na venčanju - rekla je ona, a Veljko je istakao da je supruga uz njega i u dobru i zlu.

- Aleksandra me uvek voli istom jačinom, i kada je lepo i kada je teško. To je ona, uvek spremna da voli i bude podrška - rekao je Veljko i dodao da je razvod reč koja se u njihovoj kući ne izgovara.

- Trebalo bi da postoji dobar razlog zašto bi to neko od nas rekao. Kada bi to bio slučaj, onda ni ona ni ja ne bismo više imali potrebu da budemo u ovoj zajednici - zaključio je Veljko.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Aleksandra i Veljko svuda idu zajedno pa su tako ruku po ruku otišli i na koncert Lexongton benda u Areni, a osmeh sa lica nisu skidali.

Komentari (0)

Loading