Celebrity News

Ne mogu da budem jadnica koja želi da joj se Bosiljčić vrati: Jelena priznala zašto se rastala od Ivana

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić se rastali zbog medija

Ne mogu da budem jadnica koja želi da joj se Bosiljčić vrati: Jelena priznala zašto se rastala od Ivana

ata images, mateja stanisavljevic, antonio ahel

Da su se Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić rastali zbog medija mnoge je iznenadilo. Par, koji je mnogima omiljeni i primer kako treba da izgleda bračna zajednica ispunjena poštovanjem i ljubavlju, imao je velike trzavice.

Pročitajte: Hvala ti, Bože, za sve: Anastasija se presrećna oglasila

Upoznali su se kada su bili na vrhuncu karijere, pa nije bilo lako izdržati interesovanje javnosti za svaki njihov korak.

Ogroman pritisak javnosti uzeo je danak - Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su se rastali zbog medija posle samo godinu dana veze. Jelena sa ove vremenske distance zna da su kroz to mogli da prođu mnogo lakše.

- Sad, iz ove perspektive, shvatam da nismo umeli sa tim da se nosimo, da smo mogli kroz sve to da prođemo mnogo elegantnije, ali tada to jednostavno nismo znali - ispričala je svojevremeno Jelena, za koju je drug i kolega Sergej Ćetković napisao pesmu "Da mi je da se vrati moj dragi".

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

- Ivan i ja smo se rastali, ali se emocije nisu ugasile - iskreno je pričala Jelena u medijima. - Zato sam i osetila da ne mogu da pevam takvu pesmu, da ne mogu da budem neka "jadnica" koja želi da joj se Bosiljčić vrati - rekla je Jelena, koja je pesmu snimila tek kada se sa Ivanom pomirila. 

- Doživela je neverovatan uspeh, na koncertima je neverovatno emotivno doživljavaju. Da li su ljudi čuli ovu priču ili nisu, to ne znam, ali svako se pronašao u ovim stihovima - ispričala je Jelena.

instagram/Mateja Stanisavljevic

 

 

 

Komentari (0)

Loading