Celebrity News

Anđelka Prpić u 20 sekundi od umornog do glow efekta: Trik koji ćete obožavati (FOTO)

Nega Anđelke Prpić iz godine u godinu sve je detaljnija

Anđelka Prpić u 20 sekundi od umornog do glow efekta: Trik koji ćete obožavati (FOTO)

Luka Šarac

Nega Anđelke Prpić vrlo je efikasna. Lepa glumica ima 39 godina, a znakovi starenja na njenom licu golim okom ne mogu se videti. 

Sve to ide u pilog ideji da komičarka ima odličnog kozmetičara, koji raznim tretmanima, voćnim kiselinama i masažama nastoji da ukloni umor sa njenog lica, vrata i dekoltea.

Pročitajte: Ostavili bebu kod kuće, pa se opustili! Anđelka Prpić u javnosti strastveno ljubi supruga, ne mari ko ih gleda (FOTO)

Istini za volju, Anđelka ovoga puta u fokusu javnosti nije zbog kozmetičkih tretmana već zbog duhovitog video snimka koji je za potrebe reklame nove predstave objavila na Instagramu.

Ona se, naime, snimila bez mejkapa, gde je "instagramerima" dopustila da joj vide podočnjake i umorni izgled, a potom se u par poteza posebnim korektorom doterala.

Boris Karanović

 

S obzirom na to da se prošlog maja porodila i na svet donela ćerku Čarnu, koja zasigurno zahteva dodatnu brigu i pažnju, a tu su i neprospavane noći,  Anđelkini podočnjaci nisu mnogo začudili njene obožavaoce, naprotiv, komentarisali su da odlično izgleda i sa njima. 

Ono što je zapravo svima zapalo za oko je korektor kojim je u čitavih dvadeset sekundi od umornog uspela da dobije "glow" efekat.

Prstima ga je nanela prvo na predeo ispod, zatim iznad očiju, malo na nos i bradu, a zatim je tako sređena prokomentarisala:

 

 

- Za sve nas koji starimo, slavimo i živimo.

Nega Anđelke Prpić iz godine u godinu je detaljnija, što je normalno jer njene godine i posao to od nje zahtevaju.

Pročitajte: Očigledno je sve došlo na naplatu! Anđelka otvorila dušu - Suze su same navirale

Efekat jake šminke na snimanju i u pozorištu ona pokušava da ublaži skupim medicinskim preparatima koje nanosi na čistu kožu, redovno obilazeći bjuti-salone. Istovremeno kada se sama sređuje za privatne prilike, nastoji da koristi kvalitetne proizvode.

 

 

Budući da je ženske fanove zaintrigirala ovim trikom, svi su se zapitali koji korektor glumica koristi.

Ubrzo došlo se do saznanja da je reč o paleti koja ne može da se kupi u Srbiji.

 

Komentari (0)

Loading