Celebrity News

Dajana Paunović o svom dečku ne priča, ali Žika Jakšić i te kako je imao šta da kaže

Dečko Dajane Paunović za javnost je tajna, ali ne i za Žiku

Dajana Paunović o svom dečku ne priča, ali Žika Jakšić i te kako je imao šta da kaže

Amir Hamzagić/G.G. Ataimages

Kada su na svoj brak stavili tačku, Žika Jakšić i Dajana Paunović ostali su u odličnim odnosima kako bi zajedničkim snagama odgajali sina Dušana.

Nijedno od njih nije dugo samovalo. Žika se zaljubio u lepu pravnicu, a dečko Dajane Paunović za javnost je možda ostao misterija, ali iako njegov identitet nije otkrila, o njemu je sa puno ljubavi govorila.

Pročitajte: Ovo samo ona može - Dajana Paunović dekorisala dom u bojama neba, dečko i sin Dušan su uz nju (FOTO)

- Čovek koji mi je dotakao dušu više je nego snažan, hrabar i pametan. Ljubav s njim mogu da opišem kao udar groma, a ta emocija odslikava svaki dan mog života. Nisam izgubila veru u brak, tačnije, nisam izgubila veru u ljubav - rekla je u intervjuu za naš magazin, odbivši da otkrije identitet svog emotivnog partnera.

Ipak, ko je dečko Dajane Paunović od početka je znao njen bivši muž, a svoje mišljenje o njihovoj vezi nije krio:

Ata Images

 

- Dajana je mlada i uspešna žena koja ima sva prava ovog sveta da bude voljena, da uživa i da bude srećna. Nas dvoje smo u odličnim odnosima. Priznaću vam da ja znam za njenu vezu od samog početka, ali umem da čuvam tajnu.- rekao je za „deToxic” svojevremeno pa dodao:

- Tako da niti komentarišem nešto niti je odajem. A što se tiče mog ljubavnog života, reći ću samo da nisam sam i da nisam usamljen, trenutno mi je veoma dobro - bio je iskren tada Žika, koji je već više od dve godine u srećnoj vezi.

Komentari (0)

Loading