Celebrity News

Svi je gledali u čudu: Melina Džinović prvi put u javnosti nakon razvoda (FOTO)

Melina Džinović nakon razvoda prvi put u javnosti

Svi je gledali u čudu: Melina Džinović prvi put u javnosti nakon razvoda (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Prošlo je oko mesec dana od kada je u javnosti poput bombe odjeknula vest o razvodu Harisa i Meline Džinović, i dok je Haris o njihovom odnosu mnogo toga otkrio za medije, Melina je odabrala da svoju stranu priče sačuva za sebe, te se povukla iz javnosti.

Ipak, sada se Melina Džinović prvi put nakon razvoda pojavila u javnosti i prisutne ostavila bez daha.

Pročitajte: U jeku porodične drame, slavlje u domu Harisa i Meline - Čestitke pristižu sa svih strana, Melina ne krije sreću

Modna kreatorka pojavila se na večeri organizovanoj povodom početka rada humanitarne fondacije „Angelina”, osnovane u znak sećanja na tragično nastradalu devojčicu Angelinu Aćimović, kao i sve žrtve nastradale 3. i 4. maja.

Melina se pojavila u crnoj kožnoj haljini iz svoje kolekcije, koja joj je istakla izvajanu liniju, dok je na vratu imala skupocenu, dijamantsku ogrlicu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Isfenirana kosa sa puno volumena, elegantan nakit i minimum šminke učinili su da modna kreatorka izgleda nestvarno, poput holivudske dive.

Melina Džinović nakon razvoda izgleda sveže, nasmejano, zadovoljno i nadasve lepo, te su prisutni sve vreme udeljivali komplimente na njen račun, dok ona sa lica nije skidala široki osmeh.

Komentari (0)

Loading