Celebrity News

Zbog ovoga je uništena moja ljubav sa Anom Ivanović: Godinama kasnije otkrivena istina o vezi teniserke i Ivana Paunića

Bivši dečko Ane Ivanović jedva podneo raskid

Zbog ovoga je uništena moja ljubav sa Anom Ivanović: Godinama kasnije otkrivena istina o vezi teniserke i Ivana Paunića

Stefan Tomašević/Ata/Youtube/Printscreen/ABBA liga

Ana Ivanović važi za jednu od najlepših sportistkinja sveta. Prirodna, nenametljiva i skromna, uvek je privlačila  pažnju gde god da se pojavi. Bivši dečko Ane Ivanović jedva je podneo to što ga je ostavila.

Pročitajte: Rekao mi da ide na poslovni sastanak, a uhvatila sam ga sa drugom! Marijana Mateus doživela strašno razočaranje

Ana Ivanović je skoro osam godina u srećnom braku sa Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim ima tri sina, pa se mnogi i ne sećaju njenih bivših partnera.

Arturo Holmes/Getty Images

 

 

Ali Ivan Paunić sigurno nije zaboravio Anu iako je od njihove ljubavi prošlo deset godina. Uplovili su u vezu 2013. godine. Iako je u početku sve delovalo idilično, posle samo tri meseca usledio je raskid.

Pisalo se da je Ana vezu okončala preko telefona, a Ivan  je kraj ljubavne veze tada potvrdio za medije. Razlog je, kako se navodilo, bio preveliki pritisak javnosti.

"Jedna veza je uništena. Ana i ja nismo više zajedno. A sve zbog medija", govorio je tada Ivan, koji je srodnu dušu pronašao nekoliko godina kasnije.

Milica Jelić, koja je 2010. godine bila mis Srbije, i Ivan građanski brak sklopili su u junu 2017. godine, a u januaru 2018. dobili su naslednika Luku.

Komentari (0)

Loading