Celebrity News

Priča se da Aco Pejović vara ženu, a evo šta on kaže: Biljana je ovako reagovala kad je čula

Aco Pejović o neverstvu u braku

Priča se da Aco Pejović vara ženu, a evo šta on kaže: Biljana je ovako reagovala kad je čula

Ata Images/Antonio Ahel

Pevač Aco Pejović godinama je u skladnom braku sa suprugom Biljanom, sa kojom ima tri ćerke - Magdalenu, Mariju i Ivu. Aco Pejović o neverstvu u braku govori prvi put.

Naime, nedavno su počele da kruže priče o neverstvu Aca Pejovića, a sada je pevač stavio tačku na glasine.

- Mene to ne dotiče, bilo kakve objave, bilo šta... Ni mene ni moju porodicu. Ja sam svoju porodicu zidao ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da nečija torpeda mogu da ih sruše - rekao je pevač i otkrio kako njegova porodica reaguje na takve komentare

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

- Mi se smejemo kući kad sedimo - rekao je za emisiju "Eglam".

Biljana i Aca venčali su se jako mladi, a pevač je jako teško doživeo zdravstvene probleme supruge - izliv krvi u mozak. Aco je ostao potpuno skrhan, ali je pokušavao da bude priseban i da pomogne svojoj ženi u najtežem periodu.

 - Trudimo se da sve to što nam se dogodilo zaboravimo i ostavimo po strani. Moja žena se sada odlično oseća i ono što je najvažnije, nema nikakvih problema. Nastavljamo uz božju pomoć - rekao je tada Pejović i istakao da je ta situacija promenila sve.

Ata Images

 

 

 - I supruga i ja dosta smo se promenili, na prvom mestu korigovali smo odnos prema ljudima i poslu i potpuno drugačije sagledavamo stvari oko nas. Sve to što se njoj dogodilo prihvatili smo kao neku vrstu upozorenja da malo usporimo i promenimo stil života -  rekao je Pejović

Komentari (0)

Loading