Celebrity News

Najteži period mog života: Dragana Mirković plakala zbog Toniija - Nisam mogla da prihvatim

Problemi u braku Dragane Mirković bili su tajna za javnost

Najteži period mog života: Dragana Mirković plakala zbog Toniija - Nisam mogla da prihvatim

Antonio Ahel/ATAImages

Regionalna muzička zvezda predala zahtev za razvod od austrijskog biznismena, što je mnoge iznenadilo jer su problemi u u braku Dragane Mirković bili tajna za javnost.

Pročitajte:Ko je devojka zbog koje je Toni posle 24 godine braka ostavio Draganu i dvorac vredan milione

Činilo se da ljubav dugu 24 godine ne može ništa da uzdrma, a posebno jer su zajedno prošli kroz velike izazove.

Jedan od njih je i borba za Tonijevo zdravlje 2017. godine, što je Dragana podnela jako teško.

Ona je u emisiji "Amidži šou" rekla da je Toni imao aneurizmu, i da je hirurška intervencija bila neizbežna. Za nju je, kako je tada rekla, to je bio najteži životni period i srećna je što se sve završilo bez posledica.

- Izgurali smo, to mi je najvažnije. Zahvaljujemo se onima koji su bili uz nas. Aco Pejović i njegova žena Biljana mnogo su pomogli savetima, budući da je i ona imala takvu operaciju, samo je njen slučaj bio teži - rekla je Dragana.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- To je bio najteži period u mom životu. Teško sam mogla da prihvatim da mladom čoveku to odjednom može da se dogodi. Radi se o aneurizmi na mozgu, ali, na sreću, otkriveno je na vreme i operacija je protekla kako treba. Sada je sve u redu, on je kod kuće i oporavlja se - rekla je pevačica.

- U januaru je dobio upalu pluća. Zaglavio je u bolnici zbog toga. Tako su mu i otkrili postojanje aneurizme. Neverovatno je to kako sam u tim trenucima kad mi je bilo najteže bila najjača. Radila sam, snimala "Pinkov zvezde". A sada bih mogla da se rasplačem odmah, valjda imam potrebu da se ispraznim - govorila je Dragana tada.

Komentari (0)

Loading